Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Άγρια επίθεση με όπλα στο σπίτι της Μαργαρίτας

Μία τρομακτική επίθεση θα δεχτεί η Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς. Ένοπλοι άντρες εισβάλλουν μέσα στο ίδιο της το σπίτι, σκορπίζοντας τον τρόμο.

Ο Αλέξης προσπαθεί να προστατεύσει την μητέρα του, όμως είναι μάταιο. Οι απειλές ξεκινούν και κανείς δε μπορεί να ξεφύγει.

Φαίνεται πως ο Θεοδόσης κατάφερε να βάλει το χεράκι του, χωρίς να βρίσκεται στη Μάνη. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ο πρώην της Μαργαρίτας στέλνει μία βαλίτσα με λεφτά στο παλιό του σπίτι.

Στόχος του είναι να ξεφορτωθεί αυτά τα χρήματα, για να γλιτώσει από τους ανθρώπους που τον κυνηγούν. Από την άλλη, θέλει να δώσει μία οικονομική βοήθεια στην αγαπημένη του οικογένεια, ζητώντας μέσα από αυτόν τον τρόπο την… “συγγνώμη” του.

Άντρες του κυκλώματος ενημερώνονται για τα χρήματα αυτά και μπουκάρουν στο σπίτι της Μαργαρίτας. Απειλώντας μητέρα και γιο με όπλο, ζητούν να τους δώσουν τον σάκο με τα λεφτά.

Βέβαια, ο Κουράκος νωρίτερα έχει συμβουλεύσει την Μαργαρίτα να κάνει υπομονή με τα χρήματα, για να καταφέρουν -επιτέλους- να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα. Μόνο που η επίθεση αυτή θα ανατρέψει τα δεδομένα στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.