Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Το πρώτο ρομαντικό ραντεβού Στάθη – Εύας (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Το πρώτο ραντεβού του Στάθη και της Εύας θα γίνει σε ένα ταβερνάκι στην γη της ελιάς.
Το πρώτο ρομαντικό ραντεβού του Στάθη και της Εύας στην γη της ελιάς, είναι γεγονός! Η Εύα Δήμα έρχεται στη Μάνη, για να δει τα χωράφια που κληρονόμησε από την γιαγιά της.

Η ίδια θέλει να επενδύσει σε αυτά, χτίζοντας μία νέα επιχείρηση που θα φέρει τα πάνω – κάτω στην περιοχή.

Η Εύα είναι πολιτικός μηχανικός με όραμα. Θέλει να αξιοποιήσει σωστά τα περιουσιακά της στοιχεία, κάνοντας μία τεράστια και κερδοφόρα επένδυση. Ο Στάθης Καπερνάρος θα έρθει σε άμεση επαφή μαζί της, καθώς αυτά τα χωράφια τον επηρεάζουν αρκετά.

Μόλις η Εύα επισκεφτεί τη Μάνη, μαζί με τον αδελφό της, ο Στάθης θα αναλάβει τη διαδικασία της ξενάγησης. Οι δυο τους θα μιλήσουν για δουλειές, θα δουν από κοντά τα συγκεκριμένα κτήματα και θα ξεκινήσουν μία επαγγελματική συζήτηση, η οποία σύντομα θα εξελιχθεί σε κάτι αρκετά ιδιαίτερο.

Το πρώτο ραντεβού του Στάθη και της Εύας θα γίνει σε ένα ταβερνάκι στην γη της ελιάς. Ο Στάθης θα την καλέσει για φαγητό και συζήτηση. Η Εύα θα γοητευτεί αμέσως από το πόσο απλός και καθημερινός άνθρωπος είναι ο Στάθης Καπερνάρος. Ένας γνήσιος Μανιάτης, όπως θα τον χαρακτηρίσει.

Φυσικά, το δείπνο αυτό δε θα μείνει μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι. Ο Στάθης θα εντυπωσιαστεί από τον δυναμικό χαρακτήρα της Εύας, τον οποίο και θα συγκρίνει με την Ιουλία. Όλα φαίνεται πως την θυμίζουν…

Το νέο αυτό ειδύλλιο ξεκινά και ανάβει “φωτιές” στην Αρεόπολη! Πώς θα αντιδράσει η Αρετή και ποια στάση θα κρατήσει η Ιουλία απέναντί του;

Η Γη της Ελιάς: Το πρώτο ρομαντικό ραντεβού Στάθη – Εύας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.