Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Αυτή η γυναίκα μαραζώνει κι εγώ πεθαίνω»

Μια έντονη συζήτηση θα δούμε να γίνεται στο επεισόδιο της Κυριακής στην σειρά Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Στέφανο και τον πατέρα του.

Ο ίδιος βλέποντας την μητέρα του, Αρετή, να λυγίζει καθημερινά λόγω του Στάθη, ξεσπά πιάνοντας τον πατέρα του και λέγοντας του πολύ βαριές κουβέντες. Τι του απαντά ο Στάθης;

Η Αρετή ξεσπά στον Στέφανο – Ο λόγος
Η Αρετή όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, θα ξεσπάσει στον Στέφανο καθώς ο ίδιος θα παραβρεθεί στον γάμο της Ιουλίας, της γυναίκας που την διάλυσε την ζωή. Η ίδια πέφτει από τα σύννεφα μόλις το μαθαίνει πιάνοντας κατευθείαν τον γιό της και λέγοντας τον: «Η Ιουλία διέλυσε την οικογένεια μας. Μόνο σε σένα στηριζόμουν και εσύ μου γύρισες την πλάτη».

Ο Στέφανος κάνει ότι μπορεί για να την συνεφέρει αλλά η Αρετή συνεχίζει να ξεσπά δίχως σταματημό. Την επόμενη κιόλας στιγμή και αφού έχει τελειώσει ο γάμος της Ιουλίας και του Κουράκου και η κατάσταση είναι πιο ήρεμη, ο Στέφανος συναντά τον πατέρα του και η συζήτηση παίρνει άλλη διάσταση. Ο Στέφανος στην Γη της Ελιάς βλέποντας την μητέρα του σε αυτά τα χάλια πιάνει τον πατέρα του και του λέει: «Αυτή η γυναίκα μαραζώνει και εγώ πεθαίνω». Ο Στάθης είναι πολύ ξεκάθαρος απέναντί του και τον απαντά πως ότι έγινε με την Αρετή είναι δική τους δουλειά και όχι δική του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.