Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Νέος έρωτας στην ζωή της Αρετής

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Αρετή, μετά το δικαστήριο, θα αποφασίσει να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Θα θελήσει να διαγράψει οριστικά τον Στάθη και τη Βασιλική, χτίζοντας βήμα προς βήμα τη νέα της καθημερινότητα, μακριά από ανθρώπους που την πλήγωσαν.

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Νέος έρωτας στην ζωή της Αρετής – Ποιος είναι;

Η Αρετή και η Αναστασία θα βρεθούν αντιμέτωπες, με ένοχα μυστικά να “διαλύουν” τη συγκεκριμένη φιλία. Δύο ηρωίδες στέκονται απέναντι για τον ίδιο άντρα. Ο Θανάσης θα είναι η πέτρα του σκανδάλου στην γη της ελιάς.

Τα κρυφά τηλεφωνήματα θα ξεκινήσουν, με τα πρώτα ρομαντικά ραντεβουδάκια να είναι γεγονός! Η Αρετή θα προσπαθήσει να έρθει κοντά με τον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας.

Ο Θανάσης θα επιστρέψει στην γη της ελιάς, δείχνοντας θετικός στο ερωτικό κάλεσμα της Αρετής. Όλα αυτά γίνονται πίσω από την πλάτη της Αναστασίας, γεγονός που θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Ποιος είναι ο στόχος της Αρετής και τί είναι αυτό που επιδιώκει στην πραγματικότητα; Είναι ο Θανάσης η αφορμή για να ξεπεράσει οριστικά τον Στάθη Καπερνάρο, ή είναι η αιτία για να ξεσπάσει νέος πόλεμος; Όλα ανατρέπονται ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.