Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Σπαραγμός στην κηδεία του Νικήτα στη Θεσσαλονίκη

Η κηδεία του Νικήτα σκορπίζει την απόλυτη θλίψη, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός αυτός χαρακτήρας φεύγει από τη ζωή με τον πιο σκληρό κι απάνθρωπο τρόπο.

Η Μυρτάλη Βρεττάκου τον εντοπίζει νεκρό μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μία λίμνη αίματος γύρω από τον αγαπημένο της, θα την κάνει να ουρλιάξει γεμάτη απόγνωση και πόνο.

Τα βλέμματα στρέφονται στον Αλέξη. Η εμμονή του για την Μυρτάλη δεν πέρασε ποτέ, όσο κι αν πάλευε να αποδείξει το αντίθετο.

Η Μαργαρίτα καταρρέει στη σκέψη πως το παιδί της έβαψε τα χέρια του με το αίμα του αδελφού του.

Ο πανικός είναι τεράστιος. Το πτώμα του Νικήτα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και αρκετοί πρωταγωνιστές παίρνουν το δρόμο της συμπρωτεύουσας για να τον αποχαιρετήσουν. Η Μυρτάλη ντύνεται στα μαύρα και ορκίζεται εκδίκηση.

Η κηδεία του Νικήτα θα φέρει την μεγάλη ανατροπή, στην γη της ελιάς. Θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσει ένας τεράστιος πόλεμος ανάμεσα στη Μυρτάλη και στον Αλέξη. Μόνο που η Μυρτάλη δε γνωρίζει με ποιον τα έχει βάλει…

Κρύβεται ο Αλέξης πίσω από τον φόνο του Νικήτα; Τον σκότωσε ο ίδιος, γεμάτος απόγνωση για την Μυρτάλη, ή διέπραξε άλλος το φρικτό αυτό φονικό; Τίποτα δε θα είναι το ίδιο από την ημέρα της κηδείας και μετά…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.