Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Πρόταση γάμου στην Ιουλία την ημέρα του γάμου της

Κι όμως, είναι κάποιοι χαρακτήρες που δεν τα παρατούν εύκολα!

Ο Στάθης κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία, την ημέρα του γάμου της, στην γη της ελιάς. Βλέποντάς την ντυμένη νύφη κι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με άλλον άντρα, παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Την πλησιάζει και της ανακοινώνει πως χώρισε, πως θα ζητήσει διαζύγιο από την Αρετή. Μάλιστα, της τονίζει πως το διαζύγιο αυτό θα τους δώσει την ευκαιρία να ζήσουν, επιτέλους, τον μεγάλο τους έρωτα. Θα μπορούν, επίσης, και να παντρευτούν!

Η Ιουλία σαστίζει. Είναι έτοιμη να πάει στην εκκλησία, να πει το μεγάλο “δέχομαι” στον γάμο της με έναν άντρα που δεν αγαπά πραγματικά. Ο Στάθης έχει μπουκάρει στο σπίτι της και την ικετεύει. Ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Έξαλλος ο Ιάκωβος
Ο Στάθης το φτάνει στα άκρα στην γη της ελιάς, κάνοντας πρόταση γάμου στην Ιουλία την ημέρα του… γάμου της! Της φωνάζει πως την αγαπάει, πως θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι, πως τώρα που θα χωρίσει θα μπορούν να είναι μαζί, για πάντα!

Τη στιγμή αυτή θα διακόψει ο Ιάκωβος, ο οποίος θα μπει μέσα στο σπίτι, εμποδίζοντας τον Στάθη. Θα φροντίσει να πάει η Ιουλία στην εκκλησία, να παντρευτεί τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος την περιμένει μπροστά από την εκκλησία, κρατώντας την ανθοδέσμη.

Οι κόποι του Στάθη θα είναι μάταιοι. Η Ιουλία θα φτάσει μέχρι την εκκλησία, με την καρδιά της θρυμματισμένη. Θα ολοκληρωθεί ο γάμος ή όλα θα ανατραπούν ξανά;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.