Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ποιοι παρευρίσκονται στην κηδεία του Νικήτα;

Σε βαρύ κλίμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νικήτα, στην γη της ελιάς. Η Μυρτάλη θα τον εντοπίσει νεκρό μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με τον πανικό να την κυριεύει. Το σοκ αυτό θα είναι τεράστιο κι αξεπέραστο…

Ο Νικήτας θα κηδευτεί στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη που βρίσκεται η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγάπησαν για τον αυθόρμητο χαρακτήρα του. Η Μυρτάλη θα λυγίσει, θα τρέξει στην κηδεία με την καρδιά της ραγισμένη.

Το γεγονός αυτό θα μαθευτεί σε όλη τη Μάνη. Ο Κουράκος θα ξεκινήσει τις ανακρίσεις, ενώ ένας νέος φάκελος θα ανοίξει, για να σκορπίσει τον τρόμο ξανά. Ποιος είναι ο δολοφόνος; Σχετίζεται, άραγε, με τις τελευταίες επιθέσεις στη Μάνη;

Στην κηδεία του Νικήτα θα ακολουθήσει και η Ιουλία, θέλοντας να κρατά από το χέρι την ανιψιά της, στην γη της ελιάς. Μαζί τους θα ταξιδέψει και ο Λεωνίδας, ο οποίος θα είναι συντετριμμένος από την απώλεια του καλού του φίλου. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά για κανέναν τους.

Στην κηδεία του Νικήτα θα φτάσει και ο Αλέξης, ο οποίος θα βυθιστεί στο πένθος, στην γη της ελιάς. Απέναντί του θα έχει το οργισμένο βλέμμα της Μυρτάλης, η οποία μέσα της γνωρίζει την σκληρή αλήθεια για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.