Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για ταξίδι στο εξωτερικό;

Άλλοι έρχονται κι άλλοι… φεύγουν! Ένα μεγάλο ταξίδι ετοιμάζουν ορισμένοι πρωταγωνιστές στην γη της ελιάς, μαζεύοντας σταδιακά τα πράγματά τους, κάνοντας σχέδια για το μέλλον τους.

Οι εξελίξεις δεν αφήνουν τις τρεις οικογένειες της σειράς να ησυχάσουν. Οι Καπερνάροι παραμένουν διαλυμένοι, με τον Στέφανο να αντιλαμβάνεται πως τόσο καιρό βρισκόταν στο λάθος στρατόπεδο.

Το ίδιο ισχύει και για τους Βρεττάκους, με τον Ιάκωβο να παλεύει να κρατήσει ζωντανή αυτή την φλόγα του έρωτα που σιγοκαίει για την Αθηνά. Μόνο που τα προβλήματα για το ζευγάρι δε σταματούν, παρόλο που εκείνη προσπαθεί πολύ…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, τόσο ο Στέφανος, όσο και ο Ιάκωβος θα έχουν έναν μεγάλο διάλογο. Οι δυο τους θα καταλάβουν πως η μοναδική λύση, βρίσκεται στην Ισπανία και όχι στην “γη της ελιάς”. Ο τόπος τους δε τους χωράει άλλο πια.

Η σχέση του Ιάκωβου και της Αθηνάς κρέμεται από μία κλωστή. Ο Βρεττάκος συνειδητοποιεί πως δε θα μπορέσει ποτέ να είναι με την γυναίκα που τόσο πολύ αγαπά. Της αναφέρει πως θα απομακρυνθεί από τη ζωή της, αφήνοντάς την ελεύθερη, χωρίς έγνοιες.

Το ίδιο θα κάνει και ο Στέφανος, με τον δικό του τρόπο. Θα ανακοινώσει στην μητέρα του πως η σχέση αυτή κάνει κακό και στους δύο. Ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρουν να “ανασάνουν”, είναι να φύγει για λίγο καιρό μακριά της, να ανοίξει τα φτερά του, να ζήσει!

Μαζί με την Ελένη, θα ζητήσει από τον Ιάκωβο να του προσφέρει δουλειά στην Ισπανία, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω του, στην γη της ελιάς. Ο Ιάκωβος θα βοηθήσει τον νεαρό κι ύστερα θα τον ακολουθήσει και ο ίδιος, με την ελπίδα να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που την άφησε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.