Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: «Πέτα το νυφικό και πάμε να φύγουμε»

Ο γάμος της Ιουλίας και του Κουράκου είναι γεγονός στην Γη της Ελιάς και θα τον δούμε απόψε.

Ενώ όλα είναι έτοιμα, ανά πάσα στιγμή μπορούν να τιναχτούν στον αέρα καθώς ο Στάθης έχει βάλει στο μυαλό του διάφορα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την μεγάλη αυτή μέρα. Θα καταφέρει τελικά να πείσει την Ιουλία να μην προχωρήσει σε αυτό τον γάμο;

Τι θα δούμε σήμερα 13/1 στην Γη της Ελιάς;
Η μεγάλη ημέρα για τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία φτάνει, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον γάμο τους. Οι ετοιμασίες δίνουν και παίρνουν. Η Ιουλία τηρεί το έθιμο και στρώνει το νυφικό κρεβάτι στο νέο τους σπίτι. Ο Ισίδωρος κι ο Ιάκωβος καμαρώνουν την αδελφή τους, ενώ φίλοι και συγγενείς περνούν για να ευχηθούν. Ο Θεοδόσης κι ο Αλέξης πιέζουν τη Μαργαρίτα να τη συνοδεύσουν στον γάμο, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά.

Τέλος, ο Στάθης, η τραγική φιγούρα της ημέρας, στην Γη της Ελιάς, δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει για άλλη μία φορά τη γυναίκα που αγαπάει. Θολωμένος από το πάθος, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, ενώ ο Κουράκος είναι ήδη στημένος γαμπρός στην εκκλησία. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη; Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα κρέμονται από μια κλωστή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.