Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος ξυπνά και ρωτάει που είναι η κόρη του

Ο Φίλιππος θα ανοίξει για πρώτη φορά τα μάτια του στην σειρά Η Γη της Ελιάς και το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει την Βασιλική είναι που βρίσκεται η κόρη του, Στέλλα και αν είναι καλά.

Αυτή η εξέλιξη θα φέρει μια μικρή ανάσα αισιοδοξίας στους Στεφανέους, οι οποίοι βιώνουν ακόμα δραματικές ώρες καθώς η κατάσταση της μικρής παραμένει κρίσιμη.

Ο Φίλιππος ανοίγει τα μάτια του στην Γη της Ελιάς
Οι γιατροί ενημερώνουν την Βασιλική και την Χάιδω πως ο Φίλιππος άνοιξε τα μάτια του και πως σιγά σιγά αρχίζει και έχει επαφή με το περιβάλλον γύρω του. Η Βασιλική θα είναι η πρώτη που θα τον δει και θα του μιλήσει. Η ίδια, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής, πολύ φορτισμένη συναισθηματικά θα μπει στον θάλαμο με σκοπό να δει τον άνδρα της μετά το φρικτό ατύχημα που είχε.

Ο ίδιος την ρωτάει για την μικρή. Τι θα του απαντήσει η Βασιλική; Θα καταφέρει να κρύψει την αλήθεια από τον άνδρα της ή όχι; Αν του πει τι πραγματικά συμβαίνει ίσως μπορεί να του προκαλέσει κακό. Η ίδια θα πιεστεί πολύ όπως θα δούμε και δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρια της. Θα καταλάβει άραγε ο Φίλιππος, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, το κίνδυνο που παραμονεύει την κόρη του ή όχι; Η συνέχεια την Κυριακή το βράδυ, στις οθόνες μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.