Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Ο Στέφανος μαθαίνει για τον Νικήτα: «Είσαι άπιστη»

Κι όμως, ο Στέφανος δε θα αργήσει να μάθει πως ο Νικήτας κέρδισε την καρδιά της αγαπημένης του, στην γη της ελιάς. Η Μυρτάλη ζει ονειρικές διακοπές στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αφεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Παρόλο που εκείνος επιμένει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, η Μυρτάλη είναι διστακτική και του ζητάει χρόνο. Δε θέλει ακόμη να μαθευτεί πως είναι σε νέα σχέση, πως ξεπέρασε τόσο γρήγορα τον χωρισμό της.

Ο Στέφανος, όμως, δε θα αργήσει να φτάσει στην αλήθεια, μαθαίνοντας ποιος ακριβώς είναι ο Νικήτας, αλλά και τί έγινε όσο η Μυρτάλη ήταν στη Θεσσαλονίκη, στην γη της ελιάς. Για κακή τύχη του ζευγαριού, ο Λεωνίδας και η Άννα βρίσκονταν εκείνη την περίοδο στη Θεσσαλονίκη και γνωρίζουν πολύ καλά το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε.

Έτσι, λοιπόν, ο Στέφανος μαθαίνει για τη νέα σχέση της αγαπημένης του και εξοργίζεται Θεωρεί πως η Μυρτάλη είχε γνωρίσει τον Νικήτα όσο ήταν μαζί και την θεωρεί άπιστη! Αμέσως, τρέχει να της ζητήσει λογαριασμό, με την Μυρτάλη να γίνεται έξω φρενών.

Ο Στέφανος δεν καταλαβαίνει. Θεωρεί πως εκείνη τον πρόδωσε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο: γνωρίζοντας και βγαίνοντας με άλλον άντρα, όσο ήταν μαζί του. Η ρήξη αυτή είναι επεισοδιακή για το ζευγάρι, με την Μυρτάλη να εκφράζει την ενόχλησή της για ακόμη μια φορά απέναντι στον Στέφανο Καπερνάρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.