Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο και όχι με την Εύα και τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους έρχονται!!!

Ο Στάθης παίρνει μία απόφαση που θα προβληματίσει την Εύα, στη «Γη της Ελιάς», και θα φέρει τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους!

Όλα ξεκινούν όταν η Αρετή μαθαίνει ποια είναι η ερωμένη του συζύγου της. Παρόλο που οι δυο τους πλέον δεν έχουν καμία σχέση, αποφασίζει να δώσει τη χαριστική βολή. Θέλει να κάνει τη ζωή του Στάθη κόλαση και θα ξεκινήσει πρώτα από την ερωμένη του.

Έχοντας μάθει από τη Χρυσούλα ότι η ερωμένη του Στάθη είναι η νέα πολιτικός μηναχικός στη Μάνη, πηγαίνει έξω από το σπίτι της. Όταν ανοίγει την πόρτα η Εύα, ένας ατελείωτος καβγάς ξεκινά με τις δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια.

Αφότου ο τσακωμός σταματήσει, το επόμενο θύμα της Αρετής είναι ο Στάθης. Η γυναίκα πετάει τον Στάθη στο δρόμο. Του απαγορεύει να πατήσει το πόδι του στο σπίτι κι εκείνος χάνει τη γη απ’ τα πόδια του.

Η Εύα του προτείνει να πάει να μείνει μαζί της, αλλά ο Στάθης δεν είναι έτοιμος ακόμα γι’ αυτό το βήμα, στη «Γη της Ελιάς».

Έτσι, αποφασίζει να πάει να μείνει στο σπίτι του Ιάκωβου. Ο Βρεττάκος αποφασίζει να φιλοξενήσει για λίγο καιρό τον Στάθη προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η Εύα προβληματίζεται που ο νέος της σύντροφος επέλεξε τον Ιάκωβο κι όχι εκείνη. Αυτή η πράξη τη βάζει σε σκέψεις και αρχίζει να απομακρύνεται σιγά σιγά. Σύντομα όμως ο Στάθης θα της εξηγήσει το σκεπτικό του.

Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί οι δυο τους. Αυτό θα φέρει περισσότερα προβλήματα. Η Εύα θα δεχτεί την απόφαση του Στάθη. Σύντομα, όμως, θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.