Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης «καρφώνει» Βασιλική και Φίλιππο στον Στάθη

Η αλήθεια θα φτάσει στο φως με τον χειρότερο τρόπο. Ο Πότης θα είναι αυτός που θα ρίξει την “φωτιά” στην γη της ελιάς, ανακοινώνοντας στον Στάθη πως η Βασιλική και ο Φίλιππος είναι ζευγάρι!

Μάλιστα, δε θα του πει μόνο πως η κόρη του είναι με τον Στεφανέα, αλλά και πως παντρεύτηκαν κρυφά στην Αθήνα.

Ο Στάθης θα χάσει την ψυχραιμία του, ξεσπώντας με τον πιο φρικτό τρόπο. Ο Πότης, τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως στηρίζει τον καλό του φίλο Στάθη, σε κάθε δυσκολία. Είναι δίπλα του και τον βοηθάει, πίνουν μαζί και κουβεντιάζουν παρέα.

Οι φουρτούνες για τον πρωταγωνιστή είναι πολλές. Από τη μία πλευρά η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται έναν άλλον άντρα, ενώ από την άλλη η κόρη του παντρεύτηκε αυτόν που πήγε να σκοτώσει τον αδελφό της!

Το σοκ θα είναι τεράστιο. Ο Πότης θα δει μία φωτογραφία στο κινητό της Άννας, στην οποία θα απεικονίζονται ξεκάθαρα ο Φίλιππος και η Βασιλική αγκαλιά, στην γη της ελιάς. Αμέσως, θα τρέξει στον Στάθη, δείχνοντάς του την φωτογραφία.

Η Άννα θα γίνει έξαλλη. Βέβαια, η οργή της δε θα είναι τίποτα, μπροστά στην οργή των Καπερνάρων. Ο Στάθης εισβάλλει στο σπίτι της Χάιδως και ξεκινάει τις απειλές. Όλοι είναι εναντίον όλων. Θα μπει ένα τέλος σε αυτή την άσχημη βεντέτα;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.