Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αποκαλύπτει στην Μαρίνα το παρελθόν της Αντιγόνης

Πολύ σύντομα, η σχέση του Μάνου και της Αντιγόνης θα διαλυθεί ξανά, στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Το μυστικό της Αντιγόνης έρχεται στο φως και η αλήθεια της ηρωίδας θα λάμψει στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Μάνος, βάζει ντεντέκτιβ με σκοπό να μάθει το παρελθόν της και το πετυχαίνει. Η αλήθεια θα τον σοκάρει. Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα, μόλις ο Μάνος στην σειρά Η Γη της Ελιάς, της αποκαλύψει το παρελθόν της Αντιγόνης;

Ο Μάνος μοιράζεται την αλήθεια με την Μαρίνα στην Γη της Ελιάς

Σαν βόμβα θα σκάσει στους Βρεττάκους αυτή η αποκάλυψη. Το θέμα της διαθήκης και της περιουσίας που τους ταλαιπώρησε τόσο πολύ, τελειώνει σιγά σιγά και μια νέα εξέλιξη έρχεται με σκοπό να τους αναστατώσει πάλι.

Η Αντιγόνη, που πια θεωρείται ισότιμο μέλος της οικογένειας, θα βρεθεί στο προσκήνιο και το μεγάλο της μυστικό θα αποκαλυφθεί πάρα πολύ σύντομα. Ο Μάνος θα μάθει όλη την αλήθεια και αμέσως θα την πει στην Μαρίνα στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Εκείνη φυσικά, θα πέσει από τα σύννεφα καθώς δεν περίμενε ποτέ να ακούσει κάτι τέτοιο. Με την Αντιγόνη έχει δεθεί αρκετά και κάτι τέτοιο θα σκάσει σαν κεραυνός. Θα πει το μυστικό της στις υπόλοιπες κοπέλες ή όχι και πως θα την αντιμετωπίζει από εδώ και στο εξής; Θα αλλάξει στάση απέναντί της;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.