Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας γίνεται αφεντικό – Η Άννα σαστίζει

Ο Λεωνίδας παίρνει μία μεγάλη προαγωγή στην γη της ελιάς και γίνεται… αφεντικό! Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών είναι περίεργες. Κάποιοι χαίρονται, ενώ άλλοι όχι. Ο εργάτης του ελαιοτριβείου των Βρεττάκων, καταφέρνει να δείξει την αξία του.

Πολύ σύντομα του ανακοινώνεται πως θα γίνει επιστάτης της επιχείρησης, με τον Δημήτρη να υποβιβάζεται. Όλοι στο καφενείο γιορτάζουν και πανηγυρίζουν με το ευχάριστο αυτό νέο. Η Άννα, από την άλλη, σαστίζει…

Ο Λεωνίδας κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μικρό κομμάτι του ονείρου του. Έγινε επιστάτης, κερδίζοντας τον σεβασμό των υπολοίπων και παίρνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στα χέρια του.

Η εξέλιξη αυτή δε θα αρέσει καθόλου στον Δημήτρη. Ο Λεωνίδας γίνεται πλέον το “αφεντικό” του και ο Λεωνίδας το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να τον υπακούει πιστά, στην γη της ελιάς! Η σύγκρουση μεταξύ τους δε θα αργήσει να έρθει..

Ο Λεωνίδας θα διχαστεί αρκετά, όμως θα έχει δίπλα του ανθρώπους που θα τον στηρίξουν στο μεγάλο αυτό βήμα. Ακόμη και η Άννα συνειδητοποιεί πως τον θέλει πίσω στην αγκαλιά της και κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει ξανά…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.