Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αθηνά

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στην δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές για ακόμα μια φορά. Ο Αλέξης παραμένει άφαντος μετά την αποκάλυψη της Μαργαρίτας πως αυτός κρατούσε φυλακισμένη την Μυρτάλη μακριά από όλους. Παράλληλα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο Κωνσταντίνος παραδέχεται στην Αθηνά τα αισθήματα του με την ίδια να έρχεται σε άβολη θέση.

Τι θα δούμε σήμερα 18/10;

Η τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι. Η Ιουλία συναντά τον αστυνόμο Κουράκο, στο αστυνομικό τμήμα, κανονίζουν να επισκεφθούν κάποια στιγμή τους στάβλους για να του δείξει τα άλογα της οικογένειας Βρεττάκου.

Ο ντεντέκτιβ αποκαλύπτει στον Δημήτρη ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου. Ο Αλέξης παραμένει άφαντος και η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως έχει αυτοκτονήσει. Ο Κωνσταντίνος επισπεύδει την εξέταση DNA, καθώς ο Ισίδωρος αγωνιά να μάθει αν η Αντιγόνη είναι κόρη του. Ο Ανέστης παρακαλάει την Ευτυχία να βρεθούν μόνοι τους κι αυτή δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του. Ο Λυκούργος βρίσκει, επιτέλους, τον αριθμό τού Ιάκωβου Βρεττάκου και τον παίρνει τηλέφωνο.

Η Μυρτάλη εξιστορεί στην Αντιγόνη την οικογενειακή τραγωδία πίσω από την εξαφάνιση του Ιάκωβου Βρεττάκου, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο γιος του, ο Σταύρος. Η Χάιδω πείθεται για την αθωότητα του Νικόλα και το μίσος της για τον Στάθη ξαναφουντώνει. Η Ελένη κι ο Στέφανος αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, ενώ η Αρετή ενθουσιάζεται με την προοπτική αυτής της σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τέλος η ερωτική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου στην Αθηνά στην σειρά Η Γη της Ελιάς προκαλεί μια ταραχή στην Αθηνά ξεκαθαρίζοντας άμεσα την θέση της.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.