Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος φεύγει κι ενώνει Αθηνά και Αναστασία

Η απόφαση του Βρεττάκου να εγκαταλείψει τη Μάνη, θα σκάσει σαν βόμβα στους πρωταγωνιστές. Ο Ιάκωβος φεύγει από την Αρεόπολη, με αποτέλεσμα η Αναστασία και η Αθηνά να μένουν πίσω, μόνες τους στην γη της ελιάς.

Η σχέση τους έρχεται στο φως, με αποτέλεσμα όλοι να σχολιάζουν έντονα το παράνομο αυτό ειδύλλιο στη Μάνη. Η Αθηνά θέλει να ανοίξει μία πέτρα να κρυφτεί, ενώ στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Ιάκωβος, ο οποίος θλίβεται για την κατάσταση που βρίσκεται η αγαπημένη του. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να την βλάψει…

Η Αναστασία παραμένει πίσω από κάθε βήμα του ζευγαριού, με αποτέλεσμα η Αθηνά και ο Ιάκωβος να αισθάνονται απίστευτη πίεση, στην γη της ελιάς. Όλα δείχνουν πως δε μπορούν να είναι ξανά μαζί. Επομένως, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει οριστικά από την χώρα..

Ο πόνος για την Αθηνά είναι τεράστιος. Αυτό δίνει την ευκαιρία στην Αναστασία να την προσεγγίσει ξανά, χτίζοντας μία πιο ουσιαστική σχέση. Όπως ανέφερε και η ηθοποιός Έλενα Χριστοφή στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, στο TV24:

«Θα υπάρξει ένας αναβρασμός κι εκεί. Ίσως τελικά αυτό το γεγονός φέρει τις δύο γυναίκες πιο κοντά. Αφού θα είναι μόνη της, θα είναι και ο μόνος άνθρωπος που θα βρεθεί κοντά της».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.