Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος προειδοποιεί τον Στάθη να αφήσει ήσυχη την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει σήμερα στις 21:00 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του MEGA με ένα επεισόδιο γεμάτο κόντρες, ίντριγκες αλλά και ξεκαθαρίσματα. Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς ο Ιάκωβος έρχεται αντιμέτωπος με τον Στάθη λέγοντας του πως αν δεν αφήσει ήσυχη την Ιουλία θα τον βρει απέναντί του.

Τι θα δούμε απόψε 6/1 στην Γη της Ελιάς;
Η Μυρτάλη παθαίνει υστερία στη θέα του Αλέξη και τον διώχνει κακήν κακώς. Ενημερώνει τη Μαργαρίτα για το συμβάν και της εξηγεί πως την επόμενη φορά που θα την παρακολουθήσει ο γιος της, θα πει τα πάντα στον Στέφανο για την απαγωγή. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να «σφίξει τα λουριά» του Αλέξη, αλλά μάταια.

Η Άννα πολιορκεί τον Λεωνίδα, αλλά τον βρίσκει πολύ ήπιων τόνων για τα γούστα της. Η Μυρτάλη ρωτάει την Ιουλία ανοιχτά αν έχει ξεπεράσει τον Στάθη, αλλά δεν παίρνει ξεκάθαρη απάντηση. Την ίδια ώρα, Ιάκωβος κι Αθηνά αρχίζουν να αποκτούν πιο στενή σχέση. Μια ξαφνική λιποθυμία του Ανέστη έρχεται να ταράξει την Αναστασία που ανησυχεί για την υγεία του.

Ο Λυκούργος δεν νιώθει άνετα που θα παρευρεθεί στον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Η θέση του γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν συνειδητοποιεί πως θα γίνει κουμπάρος των παιδιών μαζί με τη Χάιδω. Η Μαργαρίτα ετοιμάζεται να φύγει για τον γάμο στην Αθήνα, αλλά στην πόρτα της εμφανίζεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Από την άλλη, ο Ιάκωβος πιέζει τον Στάθη να σταματήσει να πλησιάζει την Ιουλία απόψε στην Γη της Ελιάς, αλλά εκείνος δεν θορυβείται.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.