Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης προκαλεί «Είσαι δική μου Αθηνά!»

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης και η Αθηνά θα μας απασχολήσουν για ακόμη μια φορά, στην γη της ελιάς. Ο Δημήτρης, έχοντας πανικοβληθεί με την στάση της Άννας, αντιλαμβάνεται πως η μόνη λύση βρίσκεται στο πισωγύρισμα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης προκαλεί «Είσαι δική μου Αθηνά!»

Ζητάει από την Αθηνά μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, συνειδητοποιώντας πως μόνον εκείνη του έχει απομείνει. Τα τελευταία γεγονότα δεν έχουν δώσει περιθώρια στον πρωταγωνιστή να κάνει όλα όσα σχεδιάζει.

Η δύναμη που έχει στα χέρια του χάνεται, με την Αθηνά να αποτελεί μονόδρομο στην σωτηρία του. Ο Δημήτρης την προσεγγίζει διαρκώς, ζητώντας της να γίνουν ξανά ζευγάρι, όπως παλιά. Φυσικά, έχοντας στόχο. Η Αθηνά ακούει όσα της λέει ο Δημήτρης και ξεσπά, στην γη της ελιάς. Του ξεκαθαρίζει πως δε θέλει καμία σχέση μαζί του, πως ό,τι είχαν τελείωσε. Πώς μπορεί να ξεχάσει τις απειλές που δέχθηκε από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε όσο κανέναν;

Ο Δημήτρης δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Θέλει να την έχει κοντά του, για να πετύχει τους στόχους του. Η Αθηνά είναι ένα γερό πορτοφόλι για τον ίδιο. Την ικετεύει και της τονίζει πως οι δυο τους είναι ένα…

Η κατάσταση χειροτερεύει, όταν μαθαίνει πως η Αθηνά είναι έτοιμη να δώσει την μισή της περιουσία στην Μυρτάλη. Ο πόλεμος ξεσπά. Ο Δημήτρης δεν αντέχει στην ιδέα πως θα χάσει όλα όσα σχεδίαζε τόσα χρόνια. Προσπαθεί να την πείσει, αλλά είναι μάταιο. Η Αθηνά τον έχει διώξει από τη ζωή της κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.