Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σε σύγχυση… κόβει τις φλέβες του – Φρικτό θέαμα (video)

Ένα επεισόδιο που πολλοί θα θυμούνται για καιρό θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ο Αλέξης αποφασίζει να δώσει τέλος στην ζωή του κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας. Ο ίδιος, κόβει τις φλέβες του με την Μαργαρίτα να τον βρίσκει αναίσθητο στο μπάνιο. Το θέαμα που αντίκριζε είναι φρικτό και το σοκ της μεγάλο.

Ο Αλέξης βρίσκεται μέσα σε ένα λουτρό αίματος και εκείνη καταρρέει. Θα καταφέρει να τον σώσει ή όχι;

Τι θα δούμε απόψε 19/5 στην Γη της Ελιάς;

Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για τη Βασιλική και τον Φίλιππο, οι οποίοι με μεγάλη αγωνία περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό τους. Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο, αλλά είναι ακόμα πολύ καταπονημένος και ο γιατρός τού δίνει εντολή να γυρίσει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για όσα συνέβησαν με την Ελένη. Ο Αλέξης επιμένει ότι η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

Η Γη της Ελιάς | Πέμπτη 19/5 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο ίδιος συνεχώς βλέπει το φάντασμα της Μυρτάλης δίπλα του. Η κατάσταση του ξεφεύγει και ο ήρωας θα κάνει διάφορες σκοτεινές σκέψεις. Ο Αλέξης, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, επιχειρεί να βάλει τέλος στην ζωή του. Η Μαργαρίτα τον βρίσκει ανέστητo και πνιγμένο στα αίματα. Θα καταφέρει να σώσει τον γιο της;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.