Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Ολική καταστροφή για τον Ισίδωρο – Τα χάνει όλα;

Ολική καταστροφή για τον Ισίδωρο: Ο Ισίδωρος είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες με ότι έπραξε, ενώ ένα μεγάλο μυστικό τον καίει…


Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Ηδη, όπως βλέπουμε, έχει σχεδόν απομονωθεί από τους υπόλοιπους Βρεττάκους και μόνο για τυπικούς ή επαγγελματικούς λόγους υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους. Ωστόσο, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτόν, με κίνδυνο να φτάσει στα όρια της απόλυτης καταστροφής.

Συγκρούσεις…
Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι θα μείνει μόνος και ήδη έχει ρίξει διαύλους με την Αντιγόνη, στην οποία υποσχέθηκε να της δώσει το όνομα του. Έτσι καλεί σε επίσημο γεύμα όλη την οικογένεια Βρεττάκου, προκειμένου να καλωσορίσουν την Αντιγόνη.

Ο Μάνος αντιδρά έντονα: «Εγώ δεν πρόκειται να μείνω εδώ. Διάλεξε, αν τη θέλεις για κόρη, εμένα να με ξεγράψεις», του ξεκαθαρίζει, φέρνοντας τους υπόλοιπους σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο μεταξύ ο Ιάκωβος κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα στην οικογένεια και ταυτόχρονα πολιορκεί πλέον ανοιχτά την Αθηνά. Μάλιστα εκείνη δεν δείχνει να ενοχλείται από το φλερτ του και μάλλον ανταποκρίνεται.

Λίγο αργότερα, ο Ισίδωρος πηγαίνει στο μαγαζί της Μαρίνας και της μιλά σκληρά για όσα έγιναν με τον Μάνο: «Νόμιζες ότι θα σου περάσει! Ο Μάνος θα κάνει ό,τι του πω εγώ.

Κατάλαβες φαντάζομαι ότι ήσουν πολύ λίγη για την οικογένεια μας», της λέει, δημιουργώντας ακόμα ένα μέτωπο εναντίον του. Την ίδια στιγμή η Αθηνά ταράζεται όταν μαθαίνει για τη απόπειρα ληστείας και επισκέπτεται τον Ιάκωβο.

Του αναφέρει: «Τρόμαξα πολύ, φοβήθηκα ότι θα σε χτυπούσαν». Οι δυο τους κάνουν μια μεγάλη συζήτηση

Μάλιστα αναφέρεται ότι: «Ο Ισίδωρος θέλει να με εξαφανίσει. Από τη στιγμή που δεν του πούλησα το μερίδιο μου, έχει βαλθεί να με καταστρέψει», του αποκαλύπτει κι έρχονται ακόμα πιο κοντά, καθώς ο Ιάκωβος τη διαβεβαιώνει: «Οσο θα είσαι δίπλα μου, μη φοβάσαι τίποτα».

Ολική καταστροφή 
Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος μαθαίνει κάτι που τον αναστατώνει: «Το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης ορίζεται σε έναν μήνα», του λέει ο Κωνσταντίνος.

Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στη Μυρτάλη, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος φοβάται πως θα τα χάσει όλα, ενώ τρέμει ότι μετά τη ρήξη με τον Μάνο, μπορεί ο γιος του να αποκαλύψει την αλήθεια.

Αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Λίγες ημέρες πριν την δική, η την ημέρα της δικής ο Μάνος θα τον καταστρέψει. Θα τα πει όλα και τότε το οριστικό του τέλος θα είναι μοιραίο.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.