Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Μια νέα ζωή ξεκινά για την Μυρτάλη

Μια νέα ζωή ξεκάνει από αύριο για την Μυρτάλη στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Η ηρωίδα που έχει τραβήξει τόσα πολλά, οικογενειακά, συναισθηματικά, οικονομικά προβλήματα αλλά και απώλειες θα κάνει επιτέλους μια νέα αρχή στην ζωή της, που θα σηματοδοτήσει πως θα αλλάξει ουσιαστικά σελίδα. Τι είναι αυτό που θα συμβεί στην ζωή της αγαπημένης ηρωίδας του τηλεοπτικού κοινού;

Τι αλλάζει στην ζωή της Μυρτάλης Βρεττάκου;

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά το αύριο γι΄αυτήν προβλέπεται πολύ ωραίο γεμάτο αισιοδοξία και ευχάριστα γεγονότα που θα κάνουν λίγο την ηρωίδα να χαμογελάσει.

Από αύριο λοιπόν, η Μυρτάλη μετακομίζει και επισήμως στο νέο της σπίτι και θα μπει στην εταιρία με το 51% που διεκδίκησε και έγινε αποδεκτό απ΄όλους.

Πια, η Μυρτάλη είναι αφεντικό των Βρεττάκων έχοντας την πλειοψηφία της περιουσίας στην κατοχή της. Ο Ισίδωρος, αφού κατάλαβε μετά από καιρό το λάθος του, αποφασίζει να οργανώσει μια γιορτή προς τιμήν της στο σπίτι του.

Η Μυρτάλη, νιώθει χρέος προς το πρόσωπο της Αθηνάς, μετά από όλα αυτά και για να της δείξει την ευγνωμοσύνη της αποφασίζει να της χαρίσει ένα κειμήλιο της συχωρεμένης της μητέρας της.

Η κίνηση αυτή, θα συγκινήσει πολύ την Αθηνά και πια οι δυο ηρωίδες δεν θα έχουν τίποτα να χωρίσουν. Η νέα ζωή της Μυρτάλης, ξεκινά στην σειρά Η Γη της Ελιάς από αύριο. Θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας τα νέα της καθήκοντα και πως θα διαχειριστεί την νέα της καθημερινότητα από δω και στο εξής;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.