Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανακούφιση για τον Λεωνίδα – Τι καλό συμβαίνει;

Ανακουφισμένος θα είναι ο Λεωνίδας, στα επόμενα επεισόδια “Η Γη της Ελιάς”. Οι εντάσεις του με την Άννα θα πάψουν να ταράζουν την καθημερινότητά του, καθώς την λύση έρχεται να δώσει ως δια μαγείας το Φίλιππος.

Αποφασισμένος να αγοράσει το θερμοκήπιο, δίνει το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό στο ζευγάρι, αναλαμβάνοντας τα ηνία της επιχείρησης. Η Άννα, τσακισμένη, υπογράφει τα χαρτιά της μεταβίβασης, βλέποντας το μεγάλο της όνειρο να την εγκαταλείπει.

Ο Λεωνίδας, από την άλλη πλευρά, χαίρεται που θα πάρει τα χρήματα που έχασε, στην γη της ελιάς. Χαίρεται ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη και ευχαριστεί πολύ τον Φίλιππο για την απόφασή του.

Πλέον, έχει στα χέρια του τα χρήματα που θέλει, για να χτίσει τη ζωή του μόνος. Συνεχίζει να δουλεύει στους Βρεττάκους, κόβοντας κάθε επικοινωνία με την Άννα. Θα παραμείνει, όμως, χωρισμένο το συγκεκριμένο ζευγάρι ή θα υπάρξει επανένωση;

Η Άννα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τόσο επειδή έχασε το θερμοκήπιο, όσο κι επειδή ο Λεωνίδας της έκλεισε κάθε πόρτα πίσω του. Οι δυο τους απομακρύνονται ακόμη περισσότερο, με τον Λεωνίδα να δείχνει… ανακουφισμένος! Πόσο θα κρατήσει αυτός ο χωρισμός;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.