Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Λεωνίδας και Άννα μαζί στο φινάλε της σειράς;

Η Άννα, στην προσπάθειά της να είναι ξανά μαζί με τον Λεωνίδα στην γη της ελιάς, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Εκείνος, απογοητευμένος από τη στάση της, αρχίζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο…

Ο νέος “εραστής” διχάζει ακόμη περισσότερο το ζευγάρι. Η Άννα πίστευε πως εάν δημιουργήσει μία ψεύτικη σχέση, ο Λεωνίδας θα ζηλέψει. Μάταια, όμως. Ο Λεωνίδας θύμωσε ακόμη περισσότερο κι έκλεισε κάθε πόρτα πίσω του.

Την κατάσταση προσπαθεί να διορθώσει ο Πότης. Ο καφετζής βλέπει την Άννα να υποφέρει μακριά του, αλλά και τον Λεωνίδα να δυσανασχετεί έντονα που δεν είναι μαζί της, στην γη της ελιάς. Θέλοντας να τους βοηθήσει, παίρνει την μεγάλη απόφαση: Αθετεί την υπόσχεσή του και αποκαλύπτει την αλήθεια στον Λεωνίδα.

Πιο συγκεκριμένα, τον πλησιάζει στον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής και του λέει ότι η Άννα είναι ερωτευμένη μαζί του, ακόμη. Του εξηγεί πως πρέπει να αφήσει στην άκρη τον θυμό του και να της δώσει μία ακόμη ευκαιρία.

Ο Λεωνίδας σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να γυρίσει ξανά στην αγκαλιά της. Άλλωστε, ποτέ του δε την ξεπέρασε, όσο κι αν προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του. Στόχος του είναι να την προσεγγίσει ξανά, όμως η Άννα δεν είναι διαθέσιμη…

The post Η Γη της Ελιάς: Λεωνίδας και Άννα μαζί στο φινάλε της σειράς; first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.