Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ιουλία χέρι – χέρι στη Μάνη

Ο Κουράκος και η Ιουλία κάνουν το επόμενο βήμα στην γη της ελιάς, κυκλοφορώντας μαζί στη Μάνη χέρι – χέρι.

Όλοι συζητούν για το νέο αυτό ειδύλλιο, με τον Ισίδωρο να παίρνει μία ανάσα ανακούφισης. Η ντροπή της οικογένειάς του, σταδιακά σβήνει. Αυτό ήθελε να πετύχει και τα κατάφερε.

Η Ιουλία αποφασίζει να μην ενδώσει στις ικεσίες του Στάθη. Εκείνος την καλεί ξανά, παρόλο που της ζήτησε να χωρίσουν. Της εκμυστηρεύεται πως είναι ερωτευμένος μαζί της, πως δε μπορεί να την ξεπεράσει, πως την θέλει ξανά κοντά του. Φυσικά, η Ιουλία δεν ενδίδει.

Θέλει να συνεχίσει τη ζωή της, λέγοντας το μεγάλο ναι στον Γιώργη, ο οποίος της δείχνει διαρκώς το ενδιαφέρον του. Μία όμορφη σχέση δημιουργείται, με τους δυο τους να περνούν ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί.

Σε πανικό ο Στάθης

Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά του Καπερνάρου. Όλη η Μάνη σιγοψιθυρίζει τη νέα αυτή σχέση, καθώς ο Κουράκος και η Ιουλία δεν κρύβονται πια, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους είναι ένα βήμα, πριν την τελική επισημοποίηση της σχέσης τους.

Ο Στάθης βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία σε τρυφερές στιγμές. Δε μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα της ζωής του κατάφερε να τον ξεπεράσει τόσο γρήγορα… Το μυαλό του θολώνει και κάνει κινήσεις ριψοκίνδυνες.

Η Ιουλία δεν περιμένει αυτό που ακολουθεί. Μία βραδιά γεμάτη ένταση έρχεται στην γη της ελιάς, καθώς ο Στάθης εισβάλλει στο σπίτι της Ιουλίας και κάνει μεγάλη φασαρία! Την ρωτάει γιατί τον πρόδωσε, γιατί βγαίνει με τον Κουράκο. Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στους δύο…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.