Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Κλείνει η υπόθεση του Ανέστη – Ελεύθερες Ευτυχία και Άννα

Οι εξελίξεις και στο β’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που αγαπήθηκε φέτος θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και η υπόθεση του θανάτου του Ανέστη θα μας απασχολήσει και πάλι, έχοντας τελικά αίσιο τέλος για την Ευτυχία και την Άννα τις οποίες ο Κουράκος θα αφήσει ελεύθερες.

Ο Κουράκος αποδίδει τη δικαιοσύνη

Στο τέλος της φετινής σεζόν γίναμε μάρτυρες της άγριας δολοφονίας του Ανέστη από την Ευτυχία, η οποία μετά τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, μπαίνοντας στο σπίτι της τον βρήκε εκεί μεθυσμένο. Εκείνος της επιτέθηκε αρχικά προσπαθώντας να τη βιάσει και η Ευτυχία τον μαχαίρωσε βάζοντας τέλος στον εφιάλτη που περνούσε εξαιτίας του. Μετά συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει μίλησε με την Άννα, η οποία βρέθηκε δίπλα της και τη βοήθησε να τον πετάξουν στο δάσος, ενώ έπεισε την Ευτυχία να μην αποκαλύψει την αλήθεια, κάτι που εκείνη επέμενε να κάνει.

Όταν το άψυχο σώμα βρίσκεται, ο Κουράκος ξεκινά τις έρευνες για να βρει τον δολοφόνο του Ανέστη και τα αποτυπώματα των δυο κοριτσιών στέλνονται για ταυτοποίηση. Έτσι, η γλυκιά Ευτυχία θα βρεθεί λίγο πριν τη φυλακή, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την Άννα που την βοήθησε να πετάξουν το πτώμα χωρίς να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Οι ενέργειες και τα λάθη που έκαναν τις ενοχοποιούν.

Ο αστυνόμος έχοντας τα αποτελέσματα για την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων, θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα αν πρέπει να τις κατηγορήσει ή να κλείσει την υπόθεση. Τελικά τα αισθήματα του για τον χαρακτήρα του Ανέστη, ο οποίος είχε κάνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του θα τον οδηγήσουν στο να πάρει ο ίδιος στα χέρια του την απόδοση δικαιοσύνης και έτσι να αφήσει την Ευτυχία και την Άννα ελεύθερες.

The post Η Γη της Ελιάς: Κλείνει η υπόθεση του Ανέστη – Ελεύθερες Ευτυχία και Άννα first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.