Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Κι άλλο ζευγάρι θέλει να υιοθετήσει την Αγγελική

Ένα ακόμη ζευγάρι επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα, υιοθετώντας την μικρή Αγγελική, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος είναι σε απόγνωση με τα τελευταία γεγονότα και αναζητά διαρκώς το άτομο που θα τον βοηθήσει να γλιτώσει την μικρή του εγγονή.

Στο μεταξύ, οι δασκάλες κι υπεύθυνες του ιδρύματος ενημερώνουν την οικογένεια Βρεττάκου πως η μικρή δεν τρώει και δεν παίζει με τα άλλα παιδάκια. Βρίσκεται σε μεγάλη άρνηση και υποφέρει καθημερινά.

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα, με σκοπό να την επισκεφτούν. Μόλις βλέπουν τα ματάκια της θλιμμένα, παίρνουν μία μεγάλη απόφαση… Ο Μάνος ανακοινώνει στον πατέρα του πως θα υιοθετήσει εκείνος την Αγγελική, στην γη της ελιάς.

Όπως είναι γνωστό, ο Μάνος ήθελε εξ αρχής να κάνει ένα παιδάκι με την Μαρίνα. Παρόλο που εκείνη του έλεγε και του λέει όχι, η ιδέα για υιοθέτηση φαίνεται αρκετά δελεαστική. Στην ίδια σκέψη βρίσκονται και ο Κουράκος με την Ιουλία, οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο μιας υιοθεσίας.

Ο Μάνος θα ζητήσει από την Μαρίνα να κάνουν θρησκευτικό γάμο, για να τους επιτρέψει η πρόνοια να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική. Ποια θα είναι η δική της απάντηση και ποιο το μέλλον της Αγγελικής;

The post Η Γη της Ελιάς: Κι άλλο ζευγάρι θέλει να υιοθετήσει την Αγγελική first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.