Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος γάμος! Χάιδω και Λυκούργος κάνουν το επόμενο βήμα!

Φαίνεται πως ετοιμάζεται κι άλλο ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Λυκούργος και η Χάιδω έχουν πάρει την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, θέλοντας -επιτέλους- να κυκλοφορούν ελεύθεροι, στην γη της ελιάς.

Μετά τα τελευταία γεγονότα με το ατύχημα και το μωρό, η οικογένεια αναζητά τρόπους να ηρεμήσει, να ευτυχήσει ξανά. Ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή στη Ρόδο, περνώντας χρόνο μαζί, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν.

Η Χάιδω και ο Λυκούργος μένουν στη Μάνη, συζητώντας σοβαρά το μέλλον τους, στην γη της ελιάς. Εκείνος της προτείνει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, με την Χάιδω να πετάει στα σύννεφα. Ο καιρός έχει περάσει και η μεγάλη στιγμή έφτασε…

Μόλις ο Φίλιππος και η Βασιλική επιστρέφουν, ο Λυκούργος τους ζητάει να μιλήσουν. Θέλοντας να είναι ξεκάθαρος απέναντι στον γιο της αγαπημένης του, τονίζει στον νεαρό πως αγαπά την Χάιδω και πως θέλει να την παντρευτεί.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική σκάνε στα γέλια. Η στιγμή αυτή προβλέπεται συγκινητική και ξεκαρδιστική μαζί. Ο Φίλιππος δίνει το ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν. Έτσι, το ζευγάρι ετοιμάζεται σιγά – σιγά να γνωστοποιήσει τη σχέση αυτή.. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στη Μάνη;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.