Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Θύμα ληστείας η Ευτυχία – Ποιος είναι ο δράστης

Μία ληστεία θα τρομάξει αρκετά την Ευτυχία στην γη της ελιάς. Η Άννα θα σταθεί στο πλευρό της, θέλοντας να βρει τον πραγματικό ένοχο.

Η σχέση της Ευτυχίας με τον Ανέστη παραμένει εκρηκτική, παρόλο που εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της με τον Αποστόλη.

Ξαφνικά, κι ενώ είναι μόνη της, κάποιος της επιτίθεται, θέλοντας να την κλέψει. Η Ευτυχία βρίσκεται σε τεράστιο σοκ και δε μπορεί να συνέλθει. Ο άνθρωπος πίσω από την επίθεση, έδειχνε πως περισσότερο τον ένοιαζε να την βλάψει, παρά να την κλέψει.

Για την ύποπτη αυτή ληστεία που έγινε στην Ευτυχία, θα πάρει θέση η Άννα, στην γη της ελιάς. Φανερά εξοργισμένη, θα της φωνάξει πως ο Ανέστης οργάνωσε όλο αυτό το θέατρο, θέλοντας να της κάνει κακό!

Η Ευτυχία δε θα το πιστέψει στην αρχή. Πράγματι, όμως, όλη αυτή η “κλοπή” ήταν σχεδιασμένη τόσο περίπλοκα, με αποτέλεσμα να γίνεται αυτόματα ύποπτη. Τί ήθελε, όμως, να πετύχει ο Ανέστης μέσα από αυτό; Μήπως αναζητούσε την εκδίκηση;

Η Άννα δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Μία νέα ρήξη έρχεται ανάμεσα σε εκείνη και τον Ανέστη, με σκοπό να προστατεύσει την αγαπημένη της φίλη. Οι εντάσεις στο ελαιοτριβείο θα ξεσπάσουν για ακόμη μια φορά…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.