Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Θέλουν να σκοτώσουν τον Κουράκο – Ποιος και γιατί; (video)

Η γη της Ελιάς – Θέλουν να σκοτώσουν τον Κουράκο: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές. Τι θα γίνει τώρα που έχει κρούσματα η σειρά;

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Η γη της Ελιάς – Θέλουν να σκοτώσουν τον Κουράκο: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές. Τι θα γίνει τώρα που έχει κρούσματα η σειρά;

Η γη της Ελιάς Spoiler: Απόπειρα εναντίον του Στέφανου – Τι θα δούμε έπειτα από αυτή την εξέλιξη;

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Τι θα γίνει ανάμεσα σε Στέφανο και Μυρτάλη;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν προλαβαίνει να χαρεί τον γάμο του ο αστυνόμος Κουράκος. Κι άλλος χαρακτήρας εντοπίζεται νεκρός στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα να επικρατεί παράνοια στη Μάνη, ξανά.

Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί πως ένας άστεγος είναι εξαφανισμένος αρκετές μέρες. Αρχίζει να ανησυχεί πολύ για την υγεία του και τρέχει στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί την υποδέχεται ο Γιώργης Κουράκος, ο οποίος την καθησυχάζει.

Στο μεταξύ, η ζωή της Μαργαρίτας βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση. Ο Θεοδόσης προσπαθεί να “εισβάλλει” με κάθε τρόπο στην καθημερινότητά της, φέρνοντας την ηρωίδα σε δύσκολη θέση. Μαθαίνει πως η αγαπημένη του αναζητά έναν άστεγο και ψάχνει μαζί της να τον βρει.

Σε πανικό οι κάτοικοι της Μάνης

Μετά από αρκετές έρευνες στη Μάνη, τόσο του Κουράκου, όσο και της Μαργαρίτας, ο άστεγος εντοπίζεται νεκρός, στην γη της ελιάς. Η Μαργαρίτα, ο Αλέξης και ο Θεοδόσης αντικρίζουν από μακριά ένα πτώμα και συνειδητοποιούν πως είναι εκείνος που αναζητούσαν.

Συναγερμός χτυπάει στο αστυνομικό τμήμα, με τον Κουράκο να αναλαμβάνει δράση. Ύστερα από εξέταση, παρατηρείται πως ο άνθρωπος αυτός δε πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά από εγκληματική ενέργεια.

Ο πανικός σκορπίζεται ξανά στην Αρεόπολη. Ένας νέος κύκλος ερευνών ανοίγει στο τμήμα, με τον Κουράκο να βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση. Ποιος τριγυρνά στη Μάνη και σκορπίζει τον θάνατο, ποιοι είναι οι στόχοι του πόσο κινδυνεύουν οι πρωταγωνιστές;

Θέλουν να σκοτώσουν τον Κουράκο – Ποιος και γιατί;

Ο αστυνόμος συνεχίζει να μπλέκει στα πόδια ορισμένων. Αυτό δεν τους ευνοεί και σίγουρα τους στέκεται εμπόδιο. Σύντομα θα δούμε να μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και να κινδυνεύει με την ζωή του.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.