Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη προκαλεί: «Από εδώ το νέο μου αγόρι»

Η Μυρτάλη συστήνει το νέο της αγόρι και αφήνει άφωνους τους γύρω της, στην γη της ελιάς. Πράγματι, η σχέση αυτή τρέχει γρήγορα και κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για όσα ακολουθούν.

Ο Νικήτας επισκέπτεται διαρκώς τη Μάνη και μένει στο σπίτι του Λεωνίδα, είτε στο σπίτι της αγαπημένης της. Μαζί με την Μυρτάλη περνά καυτές ερωτικές νύχτες, με την ηρωίδα της σειράς να παρασύρεται σε έναν έρωτα επικίνδυνο.

Κανείς δε γνωρίζει για αυτή τη σχέση, αλλά σταδιακά τα νέα αρχίζουν να τρέχουν. Πρώτος ο Στέφανος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, όταν μάθει από τον Λεωνίδα πως η πρώην του έπεσε αμέσως στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Στη συνέχεια, η Μυρτάλη αποφασισμένη να προχωρήσει τη σχέση της με τον Νικήτα, τον παρουσιάζει σαν αγόρι της, στην γη της ελιάς. Ποιο συγκεκριμένα, χτυπάει την πόρτα της θείας της, της Ιουλίας και της δείχνει τον Νικήτα.

Της λέει πως είναι η νέα της σχέση, πως είναι ερωτευμένη μαζί του και πως από εδώ και πέρα αυτός θα είναι ο άνθρωπός της. Η Ιουλία μένει άφωνη, όπως άφωνος θα μείνει και ο Ιάκωβος… Φοβούνται πως η ανιψιά τους προτρέχει και δεν κρατάει τα προσχήματα.

Οι κινήσεις της Μυρτάλης είναι αρκετά επικίνδυνες. Ο Αλέξης καραδοκεί και το κακό δε θα αργήσει να ξεσπάσει, μόλις μάθει για την αγαπημένη του αδελφού του…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.