Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία και η Αντιγόνη γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε για το αν Αντιγόνη και η Μαρία αν γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Τα παιδιά ,τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά …

Η Ήβη Νικολαΐδου που υποδύεται την Αντιγόνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό τηλεθεατής και έδωσε spoiler για τη σειρά.

Πώς θα σκιαγραφήσετε το προφίλ της Αντιγόνης;

Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με το μυαλό και άλλοι με την καρδιά. Την Αντιγόνη θα την έβαζα στην πρώτη κατηγορία. Η λογική της είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο στην πορεία της ζωής της. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σκληρή ή ότι λειτουργεί χωρίς συναισθήματα.

Αντιθέτως, αξίες όπως φιλία, οικογένεια και αγάπη, έχουν μεγάλη σημασία γι’ αυτήν και το έχει αποδείξει άλλωστε.

Απλά έχει μάθει να παραμερίζει η καλύτερα να βάζεις σε σίγαση την καρδιά της για να μπορέσει να επιβιώσει. Για πόσο ακόμα, όμως, θα τα καταφέρνει δεν ξέρω.

Η Αντιγόνη πώς γνώρισε τη Φανή;

Η Αντιγόνη και η Φανή γνωρίστηκαν μέσω της Μαρίας. Αυτή είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους.

Η Αντιγόνη και η Μαρία γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Το πώς γνωρίστηκαν και τι είναι αυτό που τις δένει, θα το δείτε στις οθόνες σας.

Αυτό το τατουάζ που έχουν η Μαρία και η Αντιγόνη πώς προέκυψε;

Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος καθοριστικής σημασίας για την Αντιγόνη. Μέσα σε άλλα, ήταν και ο άνθρωπος που τη βοήθησε να υιοθετήσει το παιδί της από τα χέρια. Η Αντιγόνη ήθελε να σημαδέψει το σώμα της με κάτι που θα την έδενε για πάντα με αυτή τη γυναίκα. Και αυτό το κάτι ήταν το εν λόγω τατουάζ.

Η Αντιγόνη, για για να γνωρίζει τόσο καλά τη Μαρία, γνωρίζει και την Αθήνα; Η σχέση ανάμεσα τους πώς είναι;

Η Αθηνά δεν γνωρίζει τη σχέση της Μαρίας με την Αντιγόνη. Γνωρίζει την Αντιγόνη ως την αγροτική ιατρό της Αρεόπολης, κόρη του Ισίδωρου και πρώην του Δημήτρη. Αυτό μόνο.

Ο Ισίδωρος συναντά τη Φανή, εκείνη τον διώχνει και στη συνέχεια πηγαίνει στο Σούνιο, στη Μαρία. Μετά από έξι χρόνια, συναντιούνται η Αντιγόνη με τη Φανή. Και ο Ισίδωρος κρυφά βλέπει την εγγονή του. Θα έχουμε απρόσμενες εξελίξεις;

Στη ζωή τίποτα δεν μένει κρυφό. Και η τέχνη ας μην το ξεχνάμε μιμείται τη ζωή! Οπότε, ναι. Οι ήρωες της γης της ελιάς θα έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που νόμιζαν ότι είχαν θαφτεί καλά με εξελίξεις που θα τους ξεπεράσουν.

Η Γη της Ελιάς : Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Επεισόδιο 200 (Δευτέρα 23 Μαΐου)

Σε μεγάλη ανησυχία βρίσκεται η Βασιλική καθώς η κατάσταση της υγείας του μωρού παραμένει σταθερά κρίσιμη. Η επανεμφάνιση του Ανέστη στο χωριό ταράζει τη Μαρίνα και την Ευτυχία, ενώ ο Κουράκος τον προειδοποιεί πως στην πρώτη στραβοτιμονιά που θα κάνει, θα τον κλείσει πάλι στη φυλακή.

Η Εύα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη για τη στάση που κρατά απέναντί της, αλλά εκείνος δεν θέλει περαιτέρω δεσμεύσεις. Η αναβολή του γάμου της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου φαντάζει ως η μόνη λύση μπροστά στο πρόβλημα που προέκυψε με το σπίτι όπου επρόκειτο να μετακομίσουν.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πιέζει τον Δημήτρη να του παραδώσει τα λάφυρα της ληστείας κι εκείνος, με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να εντείνει τον εκβιασμό του προς την Αθηνά. Ο Φίλιππος αγοράζει το θερμοκήπιο από την Άννα και τον Λεωνίδα, και τους δίνει μια οικονομική ανάσα. Ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, κρυφά από όλους, με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του.

Επεισόδιο 201 (Τρίτη 24 Μαΐου)

Σε δικαστικούς μπελάδες βρίσκεται η Χάιδω καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τη δίωξη για ηθική αυτουργία, σχετικά με τον πυροβολισμό του Στέφανου από τον Φίλιππο. Η Ισμήνη απογοητεύεται με την αναβολή του γάμου, αλλά παρηγορείται από την επαγγελματική της επιτυχία, με την Αλκμήνη να αποδεικνύεται πολύτιμη βοηθός. Ο Στέφανος συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία και ο Ιάκωβος δείχνει πολύ πρόθυμος να τον βοηθήσει.

Παράλληλα τα ξαναβρίσκει με την Ελένη, γεγονός που κακοφαίνεται πολύ στην Αρετή. Η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος συστήνεται στη δικηγόρο, Φανή Αναστασίου (Νίκη Παλληκαράκη), η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει και του ζητά να φύγει.

Επεισόδιο 202 (Tετάρτη 25 Μαΐου)

Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου ξυπνά από το κώμα. Η Φανή Αναστασίου, μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία. Εκεί εμφανίζεται η Αντιγόνη και οι δύο γυναίκες συναντιούνται μετά από έξι χρόνια. Ο Στέφανος αποφασίζει να πάει στην Ισπανία και η Ελένη δείχνει πως θέλει να τον ακολουθήσει.

Ο Ισίδωρος στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του. Ένα πρόβλημα στην κατασκευή του ελαιοτριβείου του Ιάκωβου δεν του επιτρέπει να συνοδεύσει την Αθηνά στην πρωτεύουσα. Παράλληλα, ο αδελφός της Εύας, ο Άρης (Νίκος Μέλλος), την επισκέπτεται στη Μάνη και γνωρίζεται με τον Στάθη.

Επεισόδιο 203 (Πέμπτη 26 Μαΐου)

Τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μωρού ανακουφίζουν τον Φίλιππο και τη Βασιλική, οι οποίοι επιτέλους ατενίζουν πάλι το μέλλον με αισιοδοξία. Η Χάιδω τούς προτείνει να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες προκειμένου να ξεκουραστούν. Η Βασιλική αποφασίζει να πάνε στη Σύμη για να εκπληρώσει το τάμα που έχει στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, και μετά να μείνουν στη Ρόδο.

Ο Ισίδωρος ανακαλύπτει πως η Φανή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα κι αρχίζει να απολαμβάνει την παρέα της. Μια τυχαία συνάντηση με τη μικρή Αγγελική τον γεμίζει συγκίνηση κι έτσι παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα για να τη γνωρίσει καλύτερα. Η Εύα συστήνει τον αδελφό της, τον Άρη, στην κοριτσοπαρέα κι εκείνος δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένος από την Ευτυχία.

Η Αθηνά φτάνει στο Σούνιο κι ανακαλύπτει το ξεχασμένο μπουφάν της Αντιγόνης, βάζοντας έτσι τη Μαρία σε περιπέτειες. Η Εύα νιώθει πως ο Στάθης δεν την υπολογίζει όσο εκείνη και είναι διστακτική ως προς την μόνιμη μετακόμιση στη Μάνη.

Παράλληλα, ο Στάθης πιέζει τον Στέφανο να φύγει για την Ισπανία και να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Ο Κουράκος εντείνει την παρακολούθηση του Ανέστη, ψάχνοντας με κάθε τρόπο στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στον άνθρωπο που τον πυροβόλησε.

Η Γη της Ελιάς | Δευτέρα 23/5 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.