Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αποστόλη

Κι όμως, οι μεγάλοι έρωτες δύσκολα ξεχνιούνται. Ένα φρικτό γεγονός θα είναι αρκετό, για να ξυπνήσει συναισθήματα καλά κρυμμένα. Η Ευτυχία και ο Αποστόλης θα έρθουν ξανά κοντά, στην γη της ελιάς.

Η φωτιά στο ελαιοτριβείο θα τους κάνει να γίνουν ένα. Μία έκρηξη θα σκορπίσει τον τρόμο. Όλοι θα τρέξουν να σωθούν, με την Ευτυχία να εγκλωβίζεται μέσα στα μηχανήματα. Ο Αποστόλης, απελπισμένος, θα μπει στις φλόγες, θέλοντας να την βγάλει έξω ζωντανή.

Αυτή θα είναι και η μεγάλη ευκαιρία για να έρθουν οι δυο τους κοντά. Η Ευτυχία, μόλις δει ότι ο Αποστόλης θυσίασε τα πάντα για να την δει καλά, θα αναθεωρήσει. Θα κάνει το βήμα και θα τον πλησιάσει ξανά..

Στο μεταξύ, ο νέος μηχανικός, ο Γρηγόρης, έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή της. Ένα νέο ειδύλλιο έχει ξεκινήσει, με την Ευτυχία να νομίζει πως αυτός είναι ο άντρας που θα φέρει το χαμόγελο ξανά στα χείλη της. Βέβαια, κάνει μεγάλο λάθος…

Ο Αποστόλης μένει άφωνος
Ο Αποστόλης χάνει τη δουλειά του από το ελαιοτριβείο κι απελπίζεται. Θεωρεί τον εαυτό του χαμένο, ενώ μέσα του ξεσπά για την αδικία που τον βρήκε. Δεν έφταιγε εκείνος για την φωτιά.

Η Ευτυχία, πεπεισμένη πως αυτόν θέλει, τρέχει να τον συναντήσει. Αμέσως, τον παίρνει αγκαλιά και του αναφέρει πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Αποστόλης κοιτάζει την Ευτυχία σαστισμένος, στην γη της ελιάς.

Άραγε, θα υπάρξει επανασύνδεση, ή η σχέση αυτή έχει λήξει οριστικά;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.