Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Βαρβάρα κλέβει την καρδιά του Στάθη;

Η γη της ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Βαρβάρα κλέβει την καρδιά του Στάθη;

Νέα γυναίκα στη ζωή του Στάθη – Ο Στάθης αφήνει την Ιουλία και την Αρετή.

Ο Στάθης ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχει χάσει την Ιουλία για πάντα και κάνει προσπάθειες ώστε να την προσεγγίσει ξανά. Ωστόσο η Ιουλία αρχίζει να ερωτεύεται πραγματικά τον Γιώργη και κάθε ενδεχόμενο να γυρίσει στον Στάθη εξαφανίζεται.
Τα πάντα όμως θα αλλάξουν και για τον Στάθη όταν στη ζωή του μπει μία εντυπωσιακή γυναίκα…

Ο Στάθης Συνεχίζει να κάνει παρέα με τον Ιάκωβο και να του υπενθυμίζει ότι η Ιουλία μόνο εκείνον αγαπάει, κάτι που ενοχλεί αφάνταστα τον Γιώργη. Έτσι ο Κουράκος κάποια στιγμή ζητά από τον Ιάκωβο να κόψει τα πολλά πάρε δώσε με το Στάθη: Ιάκωβε, δεν μου αρέσει που είσαι κολλητός με τον Στάθη. Δεν καταλαβαίνεις ότι του δίνεις θάρρος; του λέει, αλλά εκείνος του ξεκαθαρίζει: Γιώργη, μην ανησυχείς, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα πλέον.

Η Ιουλία δείχνει να είναι ευτυχισμένη, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από την οικογένειά της, μάλιστα ο Ισίδωρος αρχίζει να την πιέζει να κάνει παιδί: Ιουλία, τα χρόνια περνάνε. Να κοιτάξεις να κάνετε κανένα παιδάκι σύντομα, της λέει. Στο μεταξύ η Ιουλία συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση του ελαιοτριβείου, γεγονός που τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Στάθη, όταν αυτός πάει εκεί για να κάνει μια επαγγελματική πρόταση. Ο Στάθης συνεχίζει να πολιορκεί την Ιουλία, αλλά εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην ενδώσει: Στάθη, σε παρακαλώ πολύ μη με ξαναενοχλήσεις, του τονίζει.

Όμως, στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, κάνει ένα επαγγελματικό λάθος και αυτό την εκνευρίζει πολύ. Η Ιουλία ερωτεύεται όλο και περισσότερο τον Γιώργη σύμφωνα με το tv24 και το ζευγάρι διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο, κάτι που αρχίζει να καταλαβαίνει και ο Στάθης. Το παιχνίδι με την Ιουλία το έχει ήδη χαμένο, ενώ οι καταστάσεις με την Αρετή τον έχουν οδηγήσει πίσω στο σπίτι του.

Μπορεί ο Στάθης να έχει επιστρέψει στη γυναίκα του, όμως πλέον δεν αισθάνεται τίποτα ερωτικό για αυτήν. Στο σπίτι είναι μόνο για τυπικούς λόγους και δεν έχει απολύτως καμία ερωτική σχέση με τη γυναίκα του, παρά μόνο συναισθηματική. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης θα γνωρίσει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Μία γυναίκα που θα το θυμίζει την Ιουλία και θα την ερωτευτεί κεραυνοβόλα. Αυτή η σχέση φυσικά δεν θα είναι ρόδινη, αλλά για τον Στάθη θα αποδειχθεί σχέση ζωής.

Η Βαρβάρα κλέβει την καρδιά του Στάθη;

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό για το ποια θα είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη γυναίκα που θα ερωτευτεί ο Στάθης. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε στο συγκεκριμένο ρόλο τη Βαρβάρα Λάρμου. Η ηθοποιός είναι πολύ καλή φίλη και συνεργάτης του Ανδρέα Γεωργίου, μάλιστα πρόσφατα αντικατέστησε την Αντιγόνη Κουλουκάκου (Ιουλία) στα γυρίσματα που έγιναν στο Παρίσι.

Να σημειώσουμε ότι η Βαρβάρα Λάρμου έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ ο ρόλος της ταιριάζει απόλυτα, καθώς ο Στάθης, ίσως θέλοντας να ξεπεράσει την Ιουλία, να βρει τον έρωτα σε μία γυναίκα που της μοιάζει πολύ. Η Βαρβάρα Λάρμου έχει όλα τα προσόντα για αυτό, καθώς έχει το ίδιο στυλ,τα ίδια χρώματα και τον ίδιο σωματότυπο με την Ιουλία.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.