Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει «χαλάστρα» σε Ιάκωβο και Αθηνά

Φαίνεται πως το ζευγάρι αυτό δε μπορεί να ησυχάσει. Ο Ιάκωβος και η Αθηνά έρχονται ξανά κοντά στην γη της ελιάς, με την Αρετή να φέρνει την καταστροφή, για ακόμη μια φορά. Στην προσπάθειά της να διαλύσει τον πρώην σύζυγό της, τον Στάθη, η Αρετή οργανώνει μία επικίνδυνη παγίδα, στην οποία “πέφτουν” ο Ιάκωβος και η Αθηνά!

Ο Ιάκωβος Βρεττάκος και η Αθηνά έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, για να σώσουν την Μυρτάλη. Της πέρασαν το 1% της περιουσίας που ζητούσε από τον Ισίδωρο, με σκοπό να περάσει όλη η επιχείρηση του πατέρα της, στο όνομά της.

Αυτή η καλή πράξη τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Η Αθηνά, αποφασισμένη να παραδοθεί σε αυτόν τον έρωτα, κλείνει ένα ρομαντικό ραντεβού με τον αγαπημένο της. Ο Ιάκωβος σχεδιάζει να την καλέσει στο σπίτι του, τη στιγμή που ο Στάθης απουσιάζει.

Λίγο πριν ο Ιάκωβος και η Αθηνά έρθουν κοντά, η Αρετή χαλάει κάθε ρομαντικό στοιχείο, στην γη της ελιάς. Θέλοντας να παρακολουθήσει τον Στάθη, στήνεται έξω από το σπίτι του Ιάκωβου!

Ευτυχώς το ζευγάρι προλαβαίνει να αντιληφθεί την πρώην του Καπερνάρου και ακυρώνει το ραντεβού. Η Αρετή παραμένει έξω από την πόρτα κρυμμένη, θέλοντας να δει τι κάνει ο σύζυγός της. Ο Ιάκωβος, εξοργισμένος, θα της μιλήσει με τον πιο απότομο και σκληρό τρόπο.

Η Αθηνά θα γυρίσει στο σπίτι της. Κάτι μέσα της φωνάζει πως τελικά δεν είναι καρμικό να σμίξει με τον αγαπημένο της. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια;

Η Γη της Ελιάς | Τετάρτη 6/4 20:50 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.