Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βγάζει το λάδι στον Στάθη – «Θα σε αφήσω στο δρόμο Καπερνάρο»

Μέρα με την ημέρα οι εξελίξεις στην σειρά Γη της Ελιάς είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές, καθώς τα πράγματα περιπλέκονται. Ανάμεσα σε αυτές, θα δούμε την Αρετή να κάνει πόλεμο στον Στάθη, λίγο πριν αποφασίσει τελικά και την χωρίσει.

Οι 10/1 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς
Επεισόδιο 122

Οι δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του Ιάκωβου τρέπονται σε άτακτη φυγή και το ανθρωποκυνηγητό ξεκινά. Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη τσακώνονται λόγω της Ιουλίας και ο Στέφανος πηγαίνει στο πατρικό του για να κοιμηθεί.

Μετά από την γκάφα της Άννας, ο Στάθης είναι πεπεισμένος ότι η Βασιλική παντρεύεται κι αρχίζει να ψάχνει όπου μπορεί για να μάθει περισσότερα. To πάθος τού Ανέστη για την Ελένη φουντώνει, ενώ εκείνη κρατά ακόμα απόσταση «ασφαλείας» για ευνόητους λόγους. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος πηγαίνει στο μαγαζί της Μαρίνας και της μιλά σκληρά για όσα έγιναν με τον Μάνο.

Η Αθηνά ταράζεται όταν μαθαίνει για τη απόπειρα ληστείας και επισκέπτεται τον Ιάκωβο στο σπίτι του, όπου κάνουν μια μεγάλη συζήτηση κι έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Ισίδωρος γίνεται διεκδικητικός και αναγκάζει την Ιουλία να διαλέξει ανάμεσα σ’ αυτόν και στον Ιάκωβο για το ποιος θα τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία. Μια αιμορραγία τρομάζει τη Βασιλική και τον Φίλιππο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.