Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ομολογεί στον Ιάκωβο το παρελθόν της Μαρίας ​

Μια μεγάλη αποκάλυψη θα δούμε να γίνεται στα επόμενα στην Γη της Ελιάς αυτήν την φορά από πλευράς της Αθηνάς.

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Μάνη που αφορούσε το παρελθόν της, η ίδια δεν θα διστάσει να αποκαλύψει στον Ιάκωβο όλη την αλήθεια της και όλα όσα έχει περάσει.

Έτσι, η Αθηνά στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς θα ομολογήσει τα πάντα για το παρελθόν της ίδιας και της μητέρας της, Μαρίας. Πως θα αντιδράσει ο Ιάκωβος;

Η Αθηνά ομολογεί τα πάντα στον Ιάκωβο

Η Αθηνά βλέποντας την σχέση της με τον Ιάκωβο να προχωρά θα ανοιχτεί περισσότερο και θα του μιλήσει για όλα όσα έχει περάσει. Έτσι, σε ένα από τα επόμενα επεισόδια παίρνει την απόφαση να του μιλήσει για το παρελθόν της μητέρας της.

Η ίδια του αποκαλύπτει για τον παρ’ ολίγον βιασμό της από τον πατριό της αλλά και την μητέρα της που θυσιάστηκε για αυτήν, σκοτώνοντάς τον και μπαίνοντας για αρκετά χρόνια στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή που της επέβαλαν.

Ο Ιάκωβος δέχεται όλα όλα όσα του λέει η Αθηνά στην Γη της Ελιάς και δείχνει να κατανοεί. Ο ίδιος συγκλονισμένος με όλα όσα του λέει στέκεται δίπλα της και έτσι η σχέση τους περνά σε άλλο επίπεδο. Μετά από όλα αυτά, αποφασίζουν να επισκεφθούν την Μαρία στον Σούνιο και οι δυο τους γίνονται πολύ καλοί φίλοι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.