Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά γίνεται βούκινο – Μαθαίνουν όλοι την ερωτική σχέση της με τον Δημήτρη!

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο, στο MEGA. Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η Αθηνά γίνεται βούκινο – Μαθαίνουν όλοι την ερωτική σχέση της με τον Δημήτρη!

Ο ηθοποιός Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε για τον ρόλο του και έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Αθηνά. Οι δηλώσεις του είναι από την εκπομπή «Ελένη» στο MEGA.

Μάλιστα έδωσε ΄και ένα δυνατό spoiler στο τέλος.

«Σπούδασα στο Λος Άντζελες υποκριτική. Είναι στα σχέδια μου να μετακομίσω εκεί μόνιμα αλλά όσα κάνω εδώ αυτή τη στιγμή δεν μου το επιτρέπουν αυτό», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

«Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να κάνει δουλειές πίσω από την πλάτη του Κων/νου, ο οποίος κάποια στιγμή θα τον υποψιαστεί. Ο Κων/νος προσπαθεί να αραιώσει τις δουλειές επειδή έχει ερωτευτεί την Ισμήνη και αυτό ο Δημήτρης θα το εκμεταλλευτεί», σημείωσε για τον ρόλο του και πρόσθεσε:

«Ο Δημήτρης όντως αγαπά την Αθηνά και θα την προσεγγίσει και στο μέλλον ξανά. Είναι εγωιστής αλλά τα συναισθήματά του γι΄αυτήν είναι αληθινά. Την Αντιγόνη δεν την έχει ερωτευτεί καθόλου. Απλά περνάει την ώρα του μαζί της».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μία γυναίκα θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό τους, ότι δηλαδή αυτός και η Αθηνά δεν είναι συγγενείς αλλά εραστές και θα έρθουν τα πάνω – κάτω στη Μάνη.

«Υπάρχει κάποια που ξέρει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Θα το πει και το μυστικό θα γίνει γνωστό το μυστικό»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης αποκαλύπτει τα πάντα για τη «Γη της Ελιάς»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.