Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς – Εκτός εαυτού η Ελένη: «Είσαι καθίκι»

Εκτός εαυτού θα βγει η Ελένη, στην γη της ελιάς.

Τα νέα για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία, δε θα αργήσουν να φτάσουν σε όλη τη Μάνη. Σύντομα η Ελένη θα μάθει πως ο αγαπημένος της επιτέθηκε ξανά στην πρώην του και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Ανέστης, πιωμένος, τριγυρνούσε στα στενά της Αρεόπολης. Μόλις είδε την Ευτυχία μπροστά του, όρμησε να της κάνει κακό. Για καλή τύχη της ηρωίδας, εκεί βρισκόταν η Μαρίνα, η οποία με μία πέτρα χτύπησε τον Ανέστη στο κεφάλι.

Η Μαρίνα και η Ευτυχία, τρομοκρατημένες, αποφάσισαν από κοινού πως πρέπει να σώσουν την Ελένη από τα δίχτυα του, στην γη της ελιάς. Έτσι, η Μαρίνα την επισκέπτεται στο μαγαζί και της αναλύει όλα όσα έγιναν εκείνο το φρικτό βράδυ.

Η Ελένη παθαίνει σοκ! Δε μπορεί να διανοηθεί πως για ακόμη μία φορά ο Ανέστης φέρθηκε τόσο απάνθρωπα. Συνειδητοποιεί τον κίνδυνο και αναλαμβάνει δράση. Πλησιάζει τον Ανέστη και του φωνάζει πως δε θέλει καμία επαφή μαζί του πια. Εκείνος, θολωμένος, τρέχει να εκδικηθεί την Μαρίνα, πεπεισμένος πως εκείνη άνοιξε το στόμα της.

Η σχέση τους τελειώνει οριστικά. Η Ελένη τον φωνάζει καθίκι και τον διώχνει από τη ζωή της, όσο κι αν εκείνος επιμένει. Όλα της ανοίγουν το δρόμο για να πέσει ξανά στην αγκαλιά του Στέφανου. Πώς θα αντιδράσει ο Ανέστης; Θα καταφέρει να ξεπεράσει την Ελένη, ή θα την διεκδικήσει ξανά;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.