Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Δε θα αργήσει το μοιραίο για Ιάκωβο και Αθηνά

Ο Ιάκωβος προσπαθεί να καταπιέσει τα συναισθήματά του για την Αθηνά, αλλά σύντομα οι δυο τους θα έρθουν κοντά στη «Γη της Ελιάς». Οι δυο τους είχαν χωρίσει ύστερα από κοινή τους απόφαση κι αφού τους έψαλε για τα καλά ο Ισίδωρος.

Ο Ιάκωβος είναι τρελά γοητευμένος με την Αθηνά. Η γυναίκα πλέον είναι ελεύθερη κι ωραία παρόλο που την πολιορκεί κατά διαστήματα ο πρώην της, ο Δημήτρης. Η Αθηνά ένιωσε πράγματα για τον Ιάκωβο.

Είχε πολύ καιρό να αισθανθεί έτσι, αλλά οι αντιδράσεις των γύρω του ήταν αρκετές για να τους απομακρύνει. Σύντομα, όμως, ο Ιάκωβος κι η Αθηνά θα έρθουν ξανά κοντά στη «Γη της Ελιάς».

Αφορμή φυσικά θα αποτελέσει η βοήθεια της Αθηνάς στη Μυρτάλη. Η νεαρή κοπέλα παλεύει να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται. Ο Ισίδωρος της πήρε μέσα από τα χέρια της την περιουσία και τώρα τον στριμώχνει και απαιτεί όχι το 50%, αλλά το 51% και ό,τι συνεπάγεται στην διοίκηση της επιχείρησης.

Ο Ισίδωρος αρνείται, αλλά η Αθηνά αποφασίζει να δώσει το 1% από το δικό της ποσοστό. Με αυτήν την κίνηση, ο Ιάκωβος συνειδητοποιεί πόσο αγνή καρδιά έχει η Αθηνά και πόσο γοητευτική είναι.

Παλεύει να κρατηθεί μακριά της, αλλά το πάθος που καίει μέσα τους θα τους φέρει κοντά. Το μοιραίο δε θα αργήσει να συμβεί και δύσκολα θα μπορέσουν να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.