Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει τον Ιάκωβο;

Ο Δημήτρης και ο Ιάκωβος θα βρεθούν απέναντι, στην γη της ελιάς. Μετά την αποκάλυψη της Αθηνάς για τον εραστή της, ο Ιάκωβος αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της, στηρίζοντάς τη.

Αυτό το παρατηρεί ο Δημήτρης, ο οποίος υποψιάζεται πως η αγαπημένη του διατηρεί δεσμό με τον Βρεττάκο. Θέλοντας να την προσεγγίσει ξανά, αλλά και με τον φόβο μήπως αποκαλυφθούν όλα, αποφασίζει να πλησιάσει τον Ιάκωβο, φέρνοντάς τον σε αμηχανία.

Συγκεκριμένα, τον επισκέπτεται μία μέρα, ζητώντας του να μιλήσουν. Προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να αποσπάσει πληροφορίες για την Αθηνά, όμως είναι μάταιο. Ο Ιάκωβος γνωρίζει το ποιόν του και τους στόχους του.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, τον πετάει έξω από το σπίτι! Εκεί είναι που ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται πως ο Ιάκωβος γνωρίζει πολλά, στην γη της ελιάς. Η Αθηνά του έχει μιλήσει και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Ο φόβος τον κυριεύει. Αμέσως, σκέφτεται πως η μοναδική λύση στο πρόβλημα, είναι η εξόντωση. Θέλει να τον βγάλει από τη μέση, για να παραμείνει το μυστικό του καλά κρυμμένο. Λίγες ημέρες αργότερα και χωρίς να το γνωρίζει κανείς, σχεδιάζει τη δολοφονία του. Θα καταφέρει ο Ιάκωβος να σωθεί από τον αδίστακτο πρώην εραστή της αγαπημένης του;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.