Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Γη της Ελιάς: Αυτό το ζευγάρι παίρνει τελικά την μικρή Αγγελική

Σε καλά χέρια θα πέσει η μικρή Αγγελική της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», παρόλο που αμέσως μετά το θάνατο της θετής μητέρα της η Αγγελικούλα θα βρεθεί σε ένα ίδρυμα με ορφανά παιδιά.

Η νέα της ζωή δεν την αρέσει καθόλου. Ο Ισίδωρος αγωνιά για τη τύχη της Αγγελικούλας ενώ το ίδιο ανήσυχος είναι και ο γιος του ο Μάνος. Και οι δύο έχουν μεγάλη αγάπη μέσα τους γι’ αυτό το παιδί.

Κάποια στιγμή όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ο Μάνος μαζί με τη Μαρίνα θα επισκεφτούν τη μικρή Αγγελική στο ίδρυμα. Το θλιμμένο προσωπάκι της θα ανησυχήσει πολύ το Μάνο ο οποίος συζητά με τη Μαρίνα το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν την Αγγελικούλα. Η Μαρίνα εντυπωσιασμένη από τη μικρή αρχίζει να νιώθει κάποια αισθήματα μέσα της γι’ αυτό το παιδί.

Η Αγγελικούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Όπως θα δούμε στον β’ κύκλο η Μαρίνα θα αγαπήσει το παιδί το ίδιο με το Μάνο και θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να το υιοθετήσουν.

Ο Ισίδωρος ξαφνιάζεται θετικά με την απόφαση του γιου του και της Μαρίνας και συναινεί με μεγάλη χαρά.

Μάνος και Μαρίνα καταφέρνουν τελικά με τις ευλογίες της Πρόνοιας να πάρουν στα χέρια τους την Αγγελική η οποία πετάει από τη χαρά της που θα βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχει αγαπήσει και την αγαπούν πολύ.

The post Η Γη της Ελιάς: Αυτό το ζευγάρι παίρνει τελικά την μικρή Αγγελική first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.