Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή στις ώρες προβολής της σειράς

Η αγαπημένη σειρά του MEGA έκανε πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου κι ήδη έχει μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Παρόλα αυτά η Γη της Ελιάς αναμένεται να αλλάξει σύντομα ώρες προβολής.

Μία ανατρεπτική υπόθεση και μία πλειάδα μοναδικών ηθοποιών είναι η συνταγή της επιτυχίας της σειράς. Στο σκηνοθετικό τιμόνι ο Ανδρέας Γεωργίου, αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Λιάντου, ο Liam Ireland, η Άντζελα Γκερέκου, ο Νίκος Γαλανός, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Λυδία Κονιόρδου.

Μέχρι στιγμής, τα επεισόδια είχαν μοιραστεί σε μονά και διπλά επεισόδια προκειμένου να καλυφθεί το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Οι ώρες προβολής στη Γη της Ελιάς ήταν 21:00 – 23:00 ενώ τις Κυριακές έφτανε μέχρι τα μεσάνυχτα. Αυτό, όμως, πρόκειται να αλλάξει, αφού νέα προγράμματα αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα σύντομα στο MEGA.

Συνεπώς, η Γη της Ελιάς θα προβάλλεται καθημερινά από τις 21:00 έως και μετά τις 22:00, με ένα μονό επεισόδιο. Ο λόγος; Φυσικά για να μην εξαντληθεί το στοκ επεισοδίων που έχουν γυριστεί μέχρι τώρα. Μάλιστα, αυτό θα αλλάξει προκειμένου να δοθεί χώρος και χρόνος στα νέα πρότζεκτ που θα έρθουν στο κανάλι της Συγγρού.

Οι νέες αλλαγές θα γίνουν από την επόμενη εβδομάδα με τις εξελίξεις να είναι ολοένα και πιο ανατρεπτικές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...