Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Βίκυ Καγιά και πάλι στο GNTM;

Η επιστροφή της Βίκυ Καγιά στο GNTM ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό και δεν αποκλείεται να την ξανά δούμε στον διαγωνισμό μόδας.

Έντονη φημολογία επικρατεί γύρω από το όνομα της Βίκυ Καγιά τις τελευταίες ώρες. Το Dancing with the stars, έριξε αυλαία πριν λίγες εβδομάδες και η παρουσιάστρια είναι διαθέσιμη.

Το shopping star συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά από το κανάλι του Star. Ωστόσο, μάλλον θα βλέπουμε και σε άλλη εκπομπή το γνωστό μοντέλο. Ο λόγος για το GNTM! Φημολογείται λοιπόν, ότι επιστρέφει στα παλιά της λημέρια. Μπορεί να αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο και τη θέση της να πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ωστόσο κανείς δε λέει ότι δε μπορεί να ξαναγυρίσει.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες η Βίκυ Καγιά θα συζητήσει μέσα στο Φεβρουάριο το ενδεχόμενο επιστροφής της στο GNTM. Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν, θα βάλουν στο τραπέζι τα δεδομένα και αν η πρόταση ικανοποιεί την γνωστή παρουσιάστρια θα την απολαμβάνουμε σε δύο εκπομπές. Αν πάλι δεν συμφωνήσει με το Star θα μπορούμε να τη βλέπουμε στο Shopping Star. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε τα πλάνα του μοντέλου και παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.