Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2020. Προβλέψεις Ζωδίων σύμφωνα με τον ωροσκόπο σας

39


Η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2020 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων, από την Χριστίνα Τανταλίδου…

Στις 13 Ιανουαρίου 2020, Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ποσειδώνα στους Ιχθύες και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2020. Η Αφροδίτη είναι στην καλύτερη της θέση στους Ιχθύες, αστρολογικά σε έξαρση που σημαίνει ότι εκφράζει θετικά τα χαρακτηριστικά της και θα βελτιώσει σημαντικά την ερωτική μας ζωή.

Έτσι, συμπονετική και αρκετά ανεκτική με το ταίρι της είναι η υδάτινη αυτή Αφροδίτη και μιλά για ανιδιοτελή αγάπη με αποτέλεσμα να επηρεάζει τη διάθεση μας αλλά και να μεταμορφώνει με γλυκό τρόπο τις ερωτικές μας σχέσεις. Την περίοδο αυτή, θα νιώθουμε πιο έτοιμοι να εκφράσουμε συναισθήματα, να προσφέρουμε την αγάπη μας στο ταίρι μας αλλά και όχι μόνο, μια που αυτή η Αφροδίτη ενδιαφέρεται αρκετά όσους φαίνεται να έχουν κάποια αδυναμία ή ανάγκη και είναι ψυχοπονιάρα. Περίοδος συγχώρεσης και συμφιλίωσης.

Στις 16 Ιανουαρίου 2020 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο στη θετική όψη του εξαγώνου και η μέρα σε καλεί να απολαύσεις ρομαντικές, αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου ή να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σου ανατρέψει ευχάριστα τη ζωή σου.

Επηρεάζονται κυρίως Ιχθύες, Ταύροι γεννημένοι στο α΄δεκαήμερο , αλλά και Σκορπιοί, Παρθένοι , Αιγοκεροι , Καρκίνοι και Ταύροι ή όσοι/όσες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 3η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 23 Ιανουαρίου 2020, η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα συναντηθεί με τον Δία στον Αιγόκερω, στη θετική όψη του εξαγώνου, δίνοντας τη ευκαιρία να προχωρήσεις καταστάσεις που έχουν μείνει σε πλατωνικό επίπεδο και επιτέλους να δεις αποτελέσματα. Ευνοούνται επιχειρηματικά και καλλιτεχνικής φύσης σχέδια. Όνειρα εκπληρώνονται, ελπίδα για βελτίωση σε οικονομικά ζητήματα .

Επηρεάζονται κυρίως Ιχθύες, Αιγόκεροι αλλά και Ταύροι Παρθένοι, Σκορπιοί, Καρκίνοι γεννημένοι αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 11η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 27 Ιανουαρίου 2020, η Αφροδίτη από τους Ιχθύες συναντά σε τετράγωνο τον Άρη στον Τοξοτη και συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορούμε να βάλουμε φρένο στα συναισθήματα μας και πιθανόν εν γνώσει μας να πούμε ναι σε μια θυελλώδη σχέση, η οποία όμως δεν μας υπόσχεται ασφάλεια. Καθώς και την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα υπερισχύσει το συναίσθημα, ενώ πολλές σχέσεις θα ολοκληρωθούν με αίσιο τέλος.

Ευνοούνται οι Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και Ταύροι του β΄ δεκαημέρου. Βεβαια οι Ιχθύες πρέπει να γνωρίζουν ότι βαδίζουν σε αχαρτογράφητα εδάφη και οι Τοξότες που επηρεάζονται από το τετράγωνο, ότι οδηγούνται σε θυελλέδης παθιασμένες σχέσεις που θα ανατρέψουν αρκετά τη ζωή τους.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2020, η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα , μια θετική όψη για τα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα. Έντονη ερωτική περίοδος και ανεβασμένη η σεξουαλική λίμπιντο.

Ευνοούνται , Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένο Αιγόκεροι του γ δεκαήμερου και όσοι/ες έχουν προσωπικους πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 23 μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2020, η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνοντας την πολυπόθητη δέσμευση σε όσους βρίσκονται σε μια σχέση και θέλουν να προχωρήσουν παρακάτω. Σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Ευνοούνται, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του γ’ δεκαήμερου και όσοι/ες έχουν προσωπικους πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 23 μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δες όμως πως σε επηρεάζει η θέση της Αφροδίτης από τους Ιχθύες και σύμφωνα με τον ωροσκόπο σου!

Ωροσκόπος Κριός ή Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ομορφύνει τον συναισθηματικό σας κόσμο και πιθανόν να αλλάξει η στάση σας απέναντι στο περιβάλλον σας και θα γίνετε πιο συμπονετικοί και ανεκτικοί. Παρεξηγήσεις θα επιλυθούν και θα έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Μυστικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα και πιθανόν να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ερωτικά τρίγωνα. Καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενασχόληση με τη μεταφυσική.

Ωροσκόπος Ταύρος ή Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα βελτιώσει αρκετά τη σχέση σας με το φιλικό σας κύκλο και πιθανόν να επανασυνδεθείτε με παλιούς σας γνωστούς και να επιλυθούν παρεξηγήσεις. Φιλίες που γεννιούνται τώρα βοηθάνε στο να αναπτύξετε συμμαχίες και να εξελιχθείτε μέσα από έντονη προσωπική δραστηριοποίηση. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει μπερδέματα μια που ένα φιλικό πρόσωπο θα εκδηλώσει έντονα ερωτικό ενδιαφέρον. Συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, συλλόγους.

Ωροσκόπος Δίδυμος ή Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα αγγίξει προσωπικές, επαγγελματικές σχέσεις δίνοντας τόνους υπερβολής και πιθανόν να χαθούν τα όρια και οι «κόκκινες» γραμμές. Έτσι, μπορεί και να εμπλακείτε σε σχέσεις παθιασμένες και αρκετά επικίνδυνες με πρόσωπα εξουσίας ή μέσα σε μια υπάρχουσα σχέση να πρέπει να θυσιάσετε κάποιες από τις ανάγκες σας. Ωστόσο, θα δείτε αυτήν την περίοδο πολλά σχέδια σας να ολοκληρώνονται και θα πάρετε ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία και να μην παρασύρεστε τελείως από τα συναισθήματά σας.

Ωροσκόπος Καρκίνος η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ευνοήσει την ψυχολογία σας, κυρίως θα μπορέσετε να νικήσετε την αρνητικότητα της εποχής και αυτό άμεσα θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής αναζήτησης, νομικών ζητημάτων αλλά και σχέσεις με πρόσωπα που διαμένουν στο εξωτερικό. Επίσης θα γίνουν γνωριμίες με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας με αποτέλεσμα να επιχειρήσετε κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει. Συγχρόνως είστε πιο ρομαντικοί και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και αυτό θα σας κάνει να πειραματιστείτε σε όλα τα επίπεδα. Εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Συμφωνίες που διαρκούν στο χρόνο.

Ωροσκόπος Λέων ή Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ευνοήσει οικονομικά ζητήματα, κυρίως ότι σχετίζεται με οφειλές, δάνεια και τα χρήματα που διαχειρίζεστε μαζί με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας και θα μπορέσετε να λάβετε κάποια ενίσχυση. Συγχρόνως η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί καθώς μπαίνετε σε έντονα σεξουαλική σχέση και θα βιώσετε αξέχαστες εμπειρίες. Έτσι όμως θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ταμπού και προκαταλήψεις και να νιώσετε πιο απελευθερωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Η εργασιακή σας ζωή θα σας δώσει ικανοποιήσεις.

Ωροσκόπος Παρθένος ή Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και θα έρθετε κοντά στο ταίρι σας και η περίοδος σας υπόσχεται να σας ανταμείψει για όλα τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα νιώσετε συναισθηματική πληρότητα και θα ζήσετε στιγμές ρομαντισμού και ανείπωτης τρυφερότητας με το ταίρι σας. Πιθανόν να κάνετε σημαντική γνωριμία αυτήν την περίοδο και οι ελεύθεροι μπορεί να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες. Για τους δεσμευμένους τα πράγματα είναι πολύπλοκα, καθώς ενδέχεται να εμπλακούν σε σχέσεις παράνομες, με αποτέλεσμα να χάσουν το μέτρο και ίσως να εκτεθούν ή να θέλουν να χωρίσουν.

Ωροσκόπος Ζυγός ή Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ευνοήσει αρκετά την εργασιακή σας ζωή και οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους ή τους συναδέλφους σας θα βελτιωθεί αρκετά. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, όπως η διακόσμηση του εργασιακού σας χώρου, βόλτες στη φύση ή απλά να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες. Πιθανόν να ζείτε και μια ερωτική ιστορία μέσα στην εργασία σας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τα σχόλια που μπορεί να δημιουργηθούν. Επίσης αναμένονται επιτυχίες σε εργασιακά ζητήματα, πιθανόν ευνοική μετακίνηση ή προαγωγή. Οικονομικά ίσως λάβετε κάποια ενίσχυση από τον εργοδότη σας.

Εάν έχεις ωροσκόπο Σκορπιό ή Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ευνοήσει αρκετά την ερωτική σας ζωή και πιθανόν να ζήσετε ή ήδη να ζείτε ένα μεγάλο έρωτα που φέρνει έντονες συγκινήσεις και μάλλον πετάτε στα σύννεφα. Οι σχέσεις σας με νεώτερα άτομα και τα παιδιά σας εάν είστε γονείς, θα βελτιωθούν αρκετά και γενικά θα καταφέρετε να γεφυρώσετε αντιθέσεις ή θα δείτε ότι σας αντιμετωπίζουν με κατανόηση, ανεκτικότητα αλλά και αγάπη. Τύχη μέσα από τυχερά παιχνίδια και πιθανόν να πρέπει να φλερτάρετε με το ρίσκο γιατί ευνοείστε αρκετά. Εμπιστευτείτε περισσότερο τα ταλέντα σας όμως και μην επαναπαύεστε στην άνεση που βιώνετε τώρα. Μην ξεχνάτε τους στόχους σας. Εκπλήρωση επιθυμιών.

Ωροσκόπο Τοξότη ή Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ευνοήσει το σπίτι, θέματα ακίνητης περιουσίας και βέβαια θα έρθετε πιο κοντά με το αγαπημένο πρόσωπο ή την οικογένεια σας. Ουσιαστικά αυτήν την περίοδο ανοίγετε το σπίτι σας και την καρδιά σας με αποτέλεσμα να βιώσετε ευτυχισμένης στιγμές και να νιώσετε πλήρεις. Επίσης οικονομικά είστε αρκετά καλύτερα και έτσι μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα, όμως πρέπει να προσέξετε πιθανές σπατάλες που κάνετε. Συναισθηματικά είστε όμως αρκετά μπερδεμένοι και σε ερωτικά διλήμματα, αρκετοί από εσάς και πιθανόν οι κινήσεις σας να οδηγήσουν σε παράνομες σχέσεις και να γίνετε το τρίτο πρόσωπο.

Ωροσκόπο Αιγόκερω ή Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βελτιώνει τελείως την ψυχολογία σας, τον τρόπο σκέψης αλλά και οι επαφές σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα και γενικά το περιβάλλον σας θα ευνοηθούν σημαντικά. Συζητήσεις γύρω από ευχάριστα θέματα, επαφές με παρέες από τα εφηβικά σας χρόνια και γενικά επανασυνδέσεις θα σας φέρουν αναμνήσεις και θα γίνετε πιο ρομαντικοί. Επίσης και μέσα από τη δικτύωση σας στο διαδίκτυο ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα δείτε πρόοδο και θα ενισχυθούν οι κοινωνικές σας επαφές. Συμβόλαια, αγοραπωλησίες ευνοούνται, αρκεί βέβαια να είστε προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε από υποσχέσεις τρίτων. Μηνύματα, ξαφνικές ερωτικές συναντήσεις, σεξουαλική τόνωση.

Ωροσκόπο Υδροχόο ή Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βελτιώνει αρκετά τα οικονομικά σας ζητήματα με αποτέλεσμα να σας φύγει ένα βάρος και να πάρετε τα πάνω σας. Μια νέα πηγή εσόδων εμφανίζεται αυτό το διάστημα και εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, κάνοντας κάτι δημιουργικό που σας εκφράζει. Η επαφή με το περιβάλλον σας βελτιώνεται και εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας θα δείτε την πελατεία σας να αυξάνεται σημαντικά. Γεμίζει το πορτοφόλι σας αυτό το διάστημα αλλά και αδειάζει συγχρόνως γιατί θα κάνετε άρκετά έξοδα. Ερωτικά θα είστε ανεβασμένοι αρκεί να μην μένετε στο παρελθόν και συναντήσετε νέους ανθρώπους.
Σεξουαλικά αναζητάτε την ολοκλήρωση.

Ωροσκοπος Ιχθύες ή Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βελτιώνει αρκετά την εμφάνιση σας, τις επαφές σας με άτομα του περιβάλλοντος σας και τους οικείους σας και περνάτε από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής σας Ερωτικά είστε ανεβασμένοι, πιθανόν κάποιοι από εσάς να έχετε μπει σε καινούργια σχέση και οι ήδη δεσμευμένοι περνάτε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Βέβαια υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης αυτό το διάστημα και πρέπει να ελέγχετε κάπου κάπου τα συναισθήματα σας, ωστόσο έχετε την τύχη με το μέρος σας. Γοητεύετε και ελκύετε την αφθονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Συμφωνίες που σας ικανοποιούν, και συνεργάτες που σας στηρίζουν ολοκληρωτικά

Πηγή: .oroskopos.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.