Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η αποκάλυψη της αλήθειας φέρνει τον Γεράσιμο σε απόλυτο αδιέξοδο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως η αποκάλυψη της αλήθειας φέρνει τον Γεράσιμο σε απόλυτο αδιέξοδο. Δείτε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός: Τρίτη 21 Ιουνίου – Επεισόδιο 163. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς. Η αποκάλυψη της αλήθειας φέρνει τον Γεράσιμο σε απόλυτο αδιέξοδο, αυτός που τόσα χρόνια μισούσε, έχει θυσιαστεί για να του χαρίσει τη ζωή του. Την ίδια ώρα οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά καθώς συνειδητοποιεί πως το μεγαλύτερο μυστικό του είναι εκτεθειμένο. Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η ζωή της Αργυρώς βρίσκεται στα χέρια της τύχης… που, όμως, αυτή τη φορά είναι μαζί της. Ο Αστέρης θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόσκληση που θα τον αφήσει μετέωρο. Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση. Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός.

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.