Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η αποκάλυψη για τον γιο της

Μοιραράκη: Η γνωστή επιχειρηματίας ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης.  Η αγαπητή επιχειρηματίας, γνωστή και ως «Βασίλισσα των Χαλιών» όπως την αποκαλούν εξαιτίας της τεράστιας καριέρας της πάνω σε αυτό το κομμάτι, η οποία πλέον έχει αναλάβει και το κομμάτι της παρουσίασης στο Cash and Trash, μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και την οικογένειά της, με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένη.

«Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο» είπε αρχικά η επιχειρηματίας.

Τι ανέφερε για το παιδί

«Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί… Του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα» συμπλήρωσε.

pagenews.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.