Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Αθηνά του Bachelor το κουνάει στη Βοστώνη κ ο Αλέξης Παππάς στέλνει καρδούλες από το σαλόνι

Ετοιμάζεται να έρθει για Πάσχα στην Ελλάδα η νικήτρια του ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του Alpha, The bachelor, η Αθηνά New York και κάνει practice στα ελληνικά της!

Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα τραγούδια τους χορούς και τις μουσικές. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποια Story όπου χορεύει ζεϊμπέκικο και τσιφτετέλι ενώ προκαλεί τους ακόλουθούς για το ποιος θα τη συνοδεύσει στο χορό!

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αθήνα New York μετά τη νίκη της στο the bachelor, αφού αποτέλεσε την επιλογή του εργένη Αλέξη Πσππά έκανε κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις βάσει συμβολαίου και στη συνέχεια αναχώρησε για τη δεύτερη πατρίδα της, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πάντως το Ελληυνικό DNA της Αθηνάς στο χορό τουλάχιστον φαίνεται! Το κουνάει καλά.

Προφανώς δεν υπήρξε ποτέ σχέση με τον Αλέξη Παππά και περιορίστηκαν μόνο σε μερικά φιλιά ακριβώς αυτά που είδαμε στην τηλεόραση. Δεν υπήρξε όχι μόνο τίποτα ερωτικό αλλά καμία έλξη μεταξύ τους!

Μπήκαν σε ένα ριάλιτι ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο Αλέξης Παππάς πήρε τα λεφτά και εξαργύρωσε με αρκετά μηδενικά τη δημοφιλία του μετά το survivor Ελλάδας ενώ η Αθηνά New York έκανε το κομμάτι της, κέρδισε μερικές χιλιάδες followers και έγινε αναγνωρίσιμη στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.