Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Η Άσπα θα λυγίσει και θα ομολογήσει για τον Στεφανή

Σασμός Spoiler: Η Άσπα θα λυγίσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Θα λυγίσει και θα ομολογήσει αυτό που της τρώει τα σωθικά, εδώ και πολύ καιρό. Ο Στεφανής θα χαθεί σύντομα, με το αίμα του να σκεπάσει το χώμα της Κρήτης.

Σασμός Spoiler: Η Άσπα θα λυγίσει και θα ομολογήσει για τον Στεφανή

Όλοι θα βρεθούν σε απελπισία. Ο Μανωλιός θα βρεθεί μπροστά στο φονικό αυτό, δύσκολα, όμως, θα μιλήσει. Θα κρατήσει για πάντα μέσα του τα όσα είδε με τα μάτια του, από φόβο μη ξεσπάσουν τα χειρότερα.

Όλοι βάζουν στο επίκεντρο τους Βρουλάκηδες. Είναι πεπεισμένοι πως ο Πέτρος τράβηξε την σκανδάλη, με αποτέλεσμα ο εφιάλτης να ξεκινάει σύντομα. Ο πόνος της Άσπας είναι αβάσταχτος, όπως -επίσης- και ο φόβος της.

Το πρώτο άτομο στο οποίο θα μιλήσει, θα είναι η Αργυρώ. Η Άσπα θα ξεσπάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, με τον θάνατο αυτό να την τσακίζει. Ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε όσο κανείς άλλος, χάθηκε.

Η Αργυρώ θα παγώσει. Θα τρομοκρατηθεί από αυτή την εξέλιξη. Η Άσπα θα μπει σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Παρόλο που η Αργυρώ σκόπευε να επιστρέψει στην Αυστραλία, τώρα θα μείνει στην Κρήτη.

Από τη μία ο αδελφός της κατηγορείται. Από την άλλη, η Άσπα είναι καταρρακωμένη. Το νέο για την παράνομη σχέση του Στεφανή θα διαρρεύσει. Η σχέση της Άσπας θα κινδυνεύσει. Η Αργυρώ, όμως, θα είναι εκεί για να την παρηγορήσει.

Η βεντέτα έχει ήδη ξεσπάσει. Ο πραγματικός ένοχος είναι άφαντος. Μόνον ένας ξέρει….

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...