Η Άννα στα χέρια ψυχοπαθούς δολοφόνου!

0 28

Στο «Τατουάζ» βλέπουμε ότι ο ψυχοπαθής δολοφόνος εδώ και καιρό έχει βάλει στο στόχαστρο την Αννα. Παράλληλα με τη δράση του με άλλες γυναίκες, συγκεντρώνει συνεχώς στοιχεία για την κοπέλα μέχρι να βρει το στόχο του και δεν αργεί η στιγμή που θα… χτυπήσει!

Η Αννα, της οποίας η ζωή θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο από τον ψυχοπαθή δολοφόνο που την έχει βάλει στο στόχαστρο, αμέριμνη συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις διάφορες καταστάσεις στη ζωή της. Πηγαίνει να δει για μια ακόμα φορά τη μητέρα της, η οποία έχει αρχίσει να συνέρχεται, ενώ έρχεται πιο κοντά και με τον Τόνυ, που της συμπαραστέκεται σε αυτό που περνάει, έχοντας όμως του δικούς του σκοπούς.

Οπως θα δούμε όμως πολύ αργότερα, η κοπέλα δεν πρόκειται να γλιτώσει από τα χέρια του ανισόρροπου δολοφόνου. Θα έρθει η στιγμή σε ανύποπτο χρόνο όπου ο φονιάς θα βρει την ευκαιρία να της επιτεθεί. Η Αννα θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο. Ολα θα γίνουν ξαφνικά, αλλά ο δολοφόνος δεν πρόκειται να καταφέρει αυτό που ζητά εδώ και πολύ καιρό, να δει την Αννα νεκρή. Η κοπέλα θα πέσει θύμα της μανίας και της διαστροφής του, αλλά δεν θα πεθάνει. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αννα θα πάθει πολύ μεγάλο κακό, αλλά θα γλιτώσει. Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, αφού ο διεστραμμένος άντρας θα έχει κατορθώσει να της προξενήσει ανεπανόρθωτο κακό. Στα χέρια του θα υποφέρει και όλα όσα θα συμβούν θα στιγματίσουν τη ζωή της.

Οχι μόνο όμως τη δική της, αφού ο πατέρας της ο Θεοχάρης θα βάλει σκοπό της ζωής του να βρει αυτόν τον «άνθρωπο» που έκανε τόσο κακό στην κόρη του. Ο πόλεμος και το ανελέητο κυνηγητό για εκδίκηση και δικαίωση θα είναι τεράστιος. Θα βγουν στην επιφάνεια πρόσωπα και γεγονότα που κανείς δεν περιμένει ότι μπορεί να συμβούν. Κι όμως, οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες. Πρόσωπα πέραν πάσης υποψίας θα ξεσκεπαστούν, ενώ άλλοι που φαντάζουν ένοχοι θα αποδειχθεί ότι τελικά δεν ήταν αυτό που έδειχναν. Οι ανατροπές μεγάλες, καθώς η στιγμή που θα βρεθεί η Αννα στα χέρια του δολοφόνου είναι κομβική για τη σειρά και την εξέλιξή της.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ και το tv-24.

 

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.